Dell Inspiron 7577, laptop gaming cu GTX 1060

Laptopul Dell Inspiron 7577 e mult mai performant decât variantele multimedia deoarece are procesoare de tip HQ și plăci video GTX 1060. Bineînțeles, nu toate configurațiile sunt cu acea placă video, pot fi variante cu GTX 1050Ti care e un model inferior dacă discutăm de gaming. Dintre toate modelele disponibile, mie îmi place mai mult cel cu Core i5-7300HQ, SSD și Ubuntu, deoarece are un preț foarte bun. Aceasta poate fi o recomandare, dar voi puteți alege o variantă diferită, poate că vreți să aveți și software licențiat.

Pot spune că arată mult mia bine decât în pozele de prezentare și din păcate aceasta e singura serie Inspiron de gaming de la acest brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurații diferă între ele de aceea sunt și diferențe mari de preț. Totuși, sunt și multe asemănări între ele și mă refer la memoria RAM DDR4 2400 MHz și mediu de stocare. Laptopurile cu hard disc nu-mi plac deoarece nu sunt atât de rapide și SSD-urile chiar s-au ieftinit.

Un procesor performant e foarte important în orice situație, de aceea puteți lua în calcul și cele cu Core i7-7700HQ.

Păreri pro și contra

Sincer, laptopurile nu mai au nevoie de unitatea optică DVD deoarece puteți copia datele mult mai rapid cu un stick USB. Acea dotare ocupa spațiu inutil, astfel se face loc pentru un sistem de răcire dual cu evacuare prin spate (pentru procesor și placă video). Greutatea ceva mai mare și grosimea laptopului nu sunt minusuri când vine vorba de gaming, pentru că un laptop prea subțire nu e răcit corespunzător. Tastatura sa iluminată nu e una clasică, ci una antistropi (doar modelele business au această caracteristică).

Dell Inspiron Gaming 7577 poate rula titluri foarte cunoscute la detalii medii pentru că până la urmă e vorba de un gadget portabil și nu de un desktop PC. Laptopurile nu sunt cu mult mai scumpe decât PCurile, pentru că la un PC trebuie să iei și monitor. Pe viitor, ecranele laptopurilor de gaming vor avea un refresh ceva mai bun, dar depinde și ce jocuri jucați.

Te-ar mai putea interesa