Dell Inspiron 620 ST

Un alt sistem de la acest mare producător cu configurație reușită este acest desktop Dell Inspiron 620 ST care vine cu i5 Sandy Bridge, 6 giga de RAM și placă video  de 1 giga. Acest desktop vine cu un design apropiat modelului Inspiron 620 MT, mai precis acesta are carcasa ceva mai îngustă în rest tot așa arată. Deci celălalt desktop ar putea fi o alternativă bună pentru jocuri față de acesta la acesta. Spun asta numai din punct de vedere al plăcii video, pentru că în rest ST-ul are mai mulți RAMi și procesor mai performant. Are un preț bun Vezi prețul special de azi și este un preț bun având în vedere că este și un sistem de tip business.

Poze

Acasă

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificații tehnice

Procesorul este unul din a doua generație (Sandy Bridge) deci este mai performant ca prima prin faptul că se încălzește mai puțin iar placa video integrată Intel HD Graphics 3000 este ceva mai bună chiar și în jocuri. Mai precis, este vorba despre modele Core i5-2300 care are un cache de 6 MB, o frwecvență 2.8 GHz și tehnologie 32 nm. Placa de bază vine cu rețea integrată Gigabit Ethernet, sunet integrat HD și 6 giga de RAM de tip DDR3 la 1333 MHz. Are 3 sloturi PCIe x1 și un PCIe x16.

Pe partea de multimedia are unitate DVD și cititor de carduri 8 în 1. Hard disk-ul este unul de 500 de giga de tip SATA la 7200 de rotații pe minut. Placa video dedicată AMD Radeon HD 6450 vine cu o memorie de 1 giga pe 64 de biți pe care puteți juca mai toate jocuri dar la detalii medii. Pachetul mai include și periferice de la același producător, mouse optic și tastatură care sunt pe USB. Carcasa este una de tip Business cu aspect slim și vine cu opt USB-uri 2.0, port VGA, ieșire audio pentru căști și microfon. Vine cu sistem de operare Windows 7 care e cel mai recomandat pentru o astfel de configurație.

Păreri pro și contra achiziției

Carcasa arată splendid, configurația vă dă posibilitatea să jucați orice joc la diferite nivele de texturi și prețul este accesibil. Placa video putea fi una pe 128 de biți iar memoria RAM putea fi de 4 giga pentru ca prețul să nu fie prea afectat.

Concluzie

Acest Dell Inspiron 620 ST este un sistem desktop PC nou după cum vedeți și voi și este un PC de recomandat deoarece are un raport performanță/preț bun.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }
Adaugă un comentariu