Dell Inspiron 620 MT

Acest PC Dell Inspiron 620 MT este unul de tip Multimedia care vă va oferi un mediu de operare plăcut datorită faptului că este unul silenţios şi performant. Procesorul Sandy-Bridge va uşura utilizarea desktopului iar multitudinea de porturi şi tehnologii vă va uşura viaţa de zi cu zi, putând conecta la acesta diverse periferice şi dispozitive. Acest procesor va oferi un consum redus de energie, performanţă maximă atât în jocuri cât şi în aplicaţii de tip Office. Acest model vine în două configuraţii similare, iar diferenţele le găsim la procesor, hard şi memorie RAM. Chiar dacă vine cu o placă video dedicată, placa video integrată HD 2000 (care vine cu procesorul) oferă performanţe 3D decente în jocuri cu resurse hardware mici. Acesta vine cu Windows 7 preinstalat, care va simplifica utilizarea sa. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Două alternative similare sunt Inspiron Zino HD şi Dell Studio XPS 8300. La partea de design aș putea spune că seamănă mult cu Inspiron 620 ST.

Poze

Acasă

Specificații tehnice

După cum am precizat mai sus, diferenţele le găsim la procesor (modelele i3-2100 la 3.1 GHz respectiv i5- 2300 la 2.8 GHz). Varianta mai ieftină vine cu memorie RAM de 4 giga iar cealaltă la 8 giga DDR3 1333 MHz. Hard disk-urile sunt de tip SATA II la 7200 RPM, de 500 de giga respectiv de 1 TB. În rest, găsim doar asemănări. Placa video este una nVIDIA GT 420 care are o memorie video de 1 giga pe 128 de biţi. Placa de bază vine trei sloturi PCI, sunet integrat AX920 Creative Sound Blaster şi un slot PCI Express x16. DIn păcate nu vine cu un monitor inclus în pachet, dar vine cu mouse optic MS111 pe USbBşi tastatură, ambele marca Dell.

Carcasa este una de tip Minitower care are cititor de carduri, o sursă de 300 de W şi cântăreşte undeva la 8 kilograme. Pe partea de porturi Dell Inspiron 620 MT are port VGA, microfon, RJ-45, opt USB-uri, port HDMI şi ieşire audio.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: carcasa arată impecabilă (design elegant cu suprafaţă negară-lucioasă), configuraţie satisfăcătoare pentru orice categorie de persoană fie că-i plac jocurile, filmele şi muzica, fie că-i plac doar aplicaţii de tip Office.

Ca minusuri: ar fi fost interesant dacă ar fi existat un pachet promo cu un monitor Dell inclus, ambele la un preţ avantajos.

Concluzie

Un astfel de PC numit Dell Inspiron 620 MT este o alegere bună deoarece este nou şi deci vine cu o configuraţie peste aşteptări (procesor Sandy Bridge) şi multe dotări impresionante.

Te-ar mai putea interesa