Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Dell Inspiron 5570, laptop cu Intel Kaby Lake R și AMD Radeon

Laptopul Dell Inspiron 5570 e unul care a fost lansat recent și care chiar merită să fie luat în calcul deoarece prezintă noua generație de procesoare numită Intel Kaby Lake R. Bineînțeles, sunt disponibile numeroase configurații dar mie îmi plac cele cu procesoare i7 și SSD. Alegerea unei configurații se face și în funcție de cum îl veți folosi și pentru câți ani îl doriți. Eu vă recomand să nu vă zgârciți, în special că noua generație de procesoare oferă mai multe nuclee.

Din poza de jos se vede că finisajul argintiu e unul deschis la culoare și chiar arată bine în combinație cu tastatura neagră. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Această nouă serii de laptopuri chiar impresionează dr consider că e loc de mai bine dacă e să-l comparăm cu alte laptopuri concurente, dar poate că sunteți fan al acestui brand și nu vă mai interesează. O nouă generație presupune că discutăm și de o placă video Intel mai avansată – UHD 620.

Ecranul acestui modele e unul de tip IPS adică unghiurile de vizionare sunt maxime, iar claritatea e superioară. Memoria RAM e una de 8GB cu posibilitatea de upgradare. Vi se oferă medii de stocare interesante, adică SSD cu sau fără HDD. Bineînțeles, hard discul nu e unul care impresionează pentru că e de 5400 RPM.

Păreri pro și contra

Chiar dacă vine cu Ubuntu, voi trebuie să puneți Windows 10 pentru cele a-i putea instala driverele și performanțele vor fi mai bine evidențiate. Performanțele sunt chiar mari pentru un laptop office/multimedia și puteți instala până la 16GB RAM deoarece suportă o astfel de capacitate. Chiar dacă nu are o placă de rețea foarte performantă, laptopul vine cu wireless rapid – WiFi tip ac. Porturile sunt chiar foarte bine poziționate, adică cele mai importante sunt pe partea stângă.

Un singur minus al modelului Dell Inspiron 5570 ar lipsa unei tastaturi iluminate, dar poate că nu-l veți folosi seara târziu, noaptea sau în încăperi întunecate. Poate că din poza postată nu se vede mare lucru, de aceea sunt prezentări video pentru cei indeciși.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Florin Penescu

    Va rog daca puteti sa imi recomandati un leptop concurent pt. Dellinspiro 5570 (considerandu-l Dv. mai bun ) pretul poate sa creasca cu 500-1000 lei

  • Naşul

    O recomandare ar fi ASUS FX504GD-E4083. În plus are placă video mai bună (Nvidia GTX 1050), procesor mai performant (i5-8300H), are ecran IPS, tastatură iluminată și arată mai bine.

Lasă un comentariu