Dell Inspiron 5370, laptop Full HD cu SSD și placă video Radeon 530 2GB

Laptopul de 13.3 inci numit Dell Inspiron 5370 arată bine pentru că are o carcasă metalică și e destul de subțire. Seamănă destul de mult cu modelele Asus doar că acelea au un ecran ceva mai diferit și nu veți găsi placa video dedicată pe ele. În general, nu se pun plăci video atât de performante pe laptopuri atât de mici, dar sunt utilizatori care și-ar dori un model cât mai compact care nu ocupă mult spațiu. Laptopurile mici stau bine la capitolul autonomie, însă are mare importanță și cum îl veți folosi.

Prețul diferă în funcție de procesor deoarece restul componentelor sunt relativ aceleași. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se folosește de o memorie la 2400 MHz, așa puteți spune că e un laptop nou, iar cele de gaming au memorie de 2666MHz. Din păcate o frecvență mai mare influențează și autonomia de lucru. În rest, are un SSD suficient de mare care e mult peste un hard disc.

Poate că diagonala ecranului nu e cea mai mare, însă aveți o rezoluție 1080p care scoate destul de multe detalii în evidență. Dimensiunea sa reiese din numele său, dar și generația e evidentă pentru cei care sunt ceva mai curioși.

Păreri pro și contra

Are porturi USB cu viteză de transfer foarte mare, tehnologie WiFi ac dacă nu vă place cablul de rețea, un ecran IPS cu câmp de vizibilitate mare și o carcasă solidă chiar dacă e compactă. Astfel de laptopuri sunt prezente de ceva timp pe piață doar că fiecare oferă ceva mai diferit, iar variantele cu Intel Kaby Lake R chiar merită pentru că au acele nuclee suplimentare (adică performanțe semnificativ mai mari).

Dell Inspiron 5370 are aceeași denumire indiferent care model vă decideți să luați doar că eu aș alege pe cel cu i5. Pentru sarcini zilnice i3-ul se descurc bine, dar de ce să nu faceți o investiție pe termen lung? Nu excludem pe cel cu i7 dacă aveți posibilitatea să-l luați pentru că performanțele diferă destul de mult atunci când folosiți aplicații profesionale sau poate doar rula un joc.

Lasă un comentariu