Dell Inspiron 3847, desktop performant și fiabil

Dell Inspiron 3847 e o alegere bună deoarece e oferit de un brand cunoscut și puteți încerca chiar și jocuri pe acesta. Configurația sa e destul de performantă – Core i5, 8GB, 1TB și GT 705. Carcasa acestui desktop e una clasică (ca și dimensiuni), dar arată destul de bine deoarece partea din față e lucioasă iar dunga gri merge decent suprafața neagră. Există și alte modele care sunt cam la fel de bune însă sunt oferite de alți producători. Depinde de brandul vostru favorit iar dacă nu vă interesează acest aspect, ci doar prețul atunci Serioux poate fi o alegere mai accesibilă.

Trebuie să vă gândiți și la un monitor de 21 sau 24 de inci pentru acesta deoarece nu e un desktop oarecare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Desktop
Desktop

Procesorul Core i5-4460 de 3.2 GHz e unul destul de bun și nu se poate compara cu cele de pe platformele mobile – laptopuri. Spun asta deoarece procesoarele pentru laptopuri sunt concepute să consume puțin deci performanțele sunt limitate. Placa de bază e una cu rețea integrată, WiFi, bluetooth, tehnologii Intel avansate etc. E bine că noile plăci de bază aduc astfel de dotări deoarece reduc din numărul de cabluri (puteți să vă conectați wireless la internet ori să folosiți periferice wireless).

Pe partea de memorie are 8GB RAM, un spațiu intern de 1TB (e un hard performant – 7200 RPM) și puteți pune ulterior un SSD pentru o pornire mai rapidă a sistemului. Bineînțeles, trebuie să renunțați la Ubuntu și să alegeți Windows 8.1 (puteți alege și 7 dacă găsiți drivere). Placa video e GT 705 și are o memorie video de 1GB. Carcasa are 8 USBuri, ieșiri audio, VGA, HDMI, LAN și altele.

Plusuri: destule porturi USB, port HDMI, bluetooth, WiFi, performanțe ridicate, fiabilitate, eleganță și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Dell Inspiron 3847 e un desktop nou și se poate observa din configurația sa, adică are componente hardware noi și cel mai evident e procesorul – Intel Haswell. Jos am pus o prezentare a acestei serii noi de PC-uri de la Dell și sunt puține motive pentru a nu opta pentru acesta.

Te-ar mai putea interesa