Dell Inspiron 3573, cel mai ieftin laptop marca Dell

Laptopul Dell Inspiron 3573 e cel mai ieftin Dell de pe piață în sunt mai multe configurații și toate mi se par reușite. Acestea sunt  concepute pentru utilizatorii care au un buget mic și care au deja un PC pentru taskuri dificile sau gaming. Cu alte cuvinte, acest laptop se va descurca excelent la navigare web, aplicații office și altele. Mai trebuie să menționez că laptopurile nu pot fi upgradate ca și PC-urile, adică veți putea pune doar memorie mai multă sau un SSD în locul hardului. Poate că nu vă interesează ca totul să pornească rapid, ci vreți să țineți multe date pe el, astfel că un hard mai mare ar di indicat ori unul extern.

Arată la fel ca și restul laptopurilor din seria 3000, doar că la interior e un hardware diferit (depinde de buget). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Eu aș alege cel mai scump model deoarece are noul Pentium N5000, dar mai sunt și cele cu Windows licențiat în caz că doriți să aveți software gata instalat pe care să lucrați imediat. Instalarea sau reinstalarea software-ului se poate face prin mai multe metode iar cu unitatea optică e cea mai clasică soluție, însă prin USB 3.0 e mult mai rapid.

Păreri pro și contra

Prețul e foarte bun pentru performanțele oferite și acele îmbunătățiri de care vă ziceam mai sus nu sunt necesare în cazul acestui model, dar vă puteți gândi pe viitor la un SSD. E unlaptop nou și se vede ușor acest lucru pentru că are noul port USB de tip 3.1 dar și WiFi ac. Are o construcție solidă și se poate vedea din poze, însă unii utilizatori preferă laptopurile ceva mai portabile. Acest aspect devine irelevant atunci îl folosim doar pe birou cu mouse și conectat tot timpul la priză.

Dell Inspiron 3573 nu vine echipat cu cel mai detaliat ecran, iar aici mă refer la faptul că e unul de tip HD și nu FullHD. Nu e o problemă cât timp aveți un monitor sau televizor de pe care să vizionați filme și alt conținut de calitate.

Te-ar mai putea interesa