Dell Inspiron 3531, laptop ieftin

Dell Inspiron 3531 e unul dintre cele mai ieftine laptopuri din seria Inspiron, iar spre deosebire de multe, acesta are procesor Bay Trail-M. Chiar dacă numele diferă față de unele modele, diferențele nu sunt așa de mari (la design). Poate că nu e cel mai performant model dar cu siguranță e o alternativă bună la un desktop. Adică nu mai e nevoie de monitor, periferice, ci doar de o alimentare la priză din când în când. Ținând cont că are o baterie de 4 celule, autonomia e undeva la circa 4 ore dar e variabilă în funcție de setări ori aplicații utilizate. Deci e strict pentru muncă de birou ori pentru acasă.

Nu diferă cu nimic față de un laptop clasic, dar lipsa unității DVD poate fi un minus față de unele modele dar și așa are Windows. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

De sus
De sus

Procesorul N2830 e prezent pe multe laptopuri și e un Celeron decent cu frecvență de 2.1 GHz și placă video Intel. Placa video Intel nu se poate compara cu una dedicată din anumite perspective și în principal, performanțele sunt inferioare. Ecranul său e unul destul de bun deoarece are o imagine HD și astfel puteți viziona filme 720p.

Configurația acestui model e una cu 4GB RAM și cu 500 GB spațiu de stocare, pe lângă cele anterior menționate. Ca și dotări are următoarele: difuzoare stereo, cameră web HD, card reader, USBuri, HDMI, baterie de 4 celule etc. Greutatea laptopului e una de 2.1 kg care se datorează lipsei unității DVD și bateriei mai mici. E bine că vine cu Windows 8.1 64 biți preinstalat deoarece e cel mai bun dar și așa nu cred că ați fi optat pentru altul.

Plusuri: greutate redusă, Windows 8.1 preinstalat, preț atractiv, configurație bună și arată bine.
Minusuri: puține USB-uri.

Dell Inspiron 3531 e alegerea corectă în acest preț și nu orice brand oferă astfel de soluții. Are o greutate mai redusă deoarece s-a redus din construcția sa și se poate observa din lateral. Jos am postat un clip cu un model care are procesor Pentium dar în rest e cam același laptop. Îmi place designul texturat dar și restul finisajelor.

Te-ar mai putea interesa