Dell Inspiron 3147, laptop cu touchscreen

Laptopurile cu ecrane touch sunt destul de populare însă nu sunt chiar accesibile. Dell Inspiron 3147 e unul dintre acestea și ecranul poate fi pliat pentru ca laptopul să fie folosit precum o tabletă. Nu poate fi comparat cu o tabletă obișnuită deoarece ecranul e mare, greutatea gadgetului e de 1.4 kg și configurația e una corespunzătoare. Arată destul de bine și dacă pliați ecranul, atunci se poate observa că în modul tabletă nu mai e nevoie de stand. Nu recomand alt sistem de operare deoarece nu există altele care să ofere o interfață interactivă.

Poate că nu e cel mai mare laptop de pe piață, însă având în vedere că poate fi o bună tabletă, greutatea sa trebuie să fie redusă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Laptopul

Laptopul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Procesorul Pentium N3530 a apărut recent alături de alte modele din serii apropiate. Acestea sunt procesoare ale generației Bay Trail M care aduc și placa video Intel HD Graphics. Ecranul său de 11.6 inci are o imagine HD iar tehnologia de iluminare e LED. Nu e un ecran chiar banal deoarece tehnologia touch nu e prezentă chiar la orice laptop.

Memoria RAM e de 4GB și datorită construcției sale, laptopul nu suportă upgrade-uri. Chiar și hardul nu e foarte mare sau performant, dar 500GB mi se pare suficient spațiu de stocare. Dotările sale sunt următoarele: difuzoare, WiFI, bluetooth, tehnologie audio Waves MaxxAudio, HDMI, USBuri etc.

Bateria de 3 celule nu pare să fie prea mare sau să ofere prea multă autonomie, totuși componentele hardware noi nu au un consum prea mare de energie. Astfel că și o baterie mică poate oferi o autonomie mare însă în modul economic.

Plusuri: are o versiune de Windows destul de bună (versiunea 8.1 64 de biți), configurație nouă, greutate redusă etc.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Dell Inspiron 3147 face parte dintr-o serie interesantă și nu poate fi comparat cu un laptop clasic ori cu o tabletă. Veți economisi ceva bani ținând cont că veți lua un singur gadget și nu două. Deci veți economisi și spațiu iar o geantă mai mică e suficient de utilă. Jos e un clip cu un laptop similar și chiar dacă unele componente diferă, numele e același.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }
Adaugă un comentariu