Dell Inspiron 3138, laptop 11 inci cu touchscreen

Pentru persoanele interesate de un laptop mic cu ecran touch cred că acest Dell Inspiron 3138 ar fi numai bun. Are un ecran de 11,6 inci cu rezoluție HD, iar din această cauză greutatea e una foarte mică de 1,4 kilograme. Mulțumită acestei greutăți o să-l puteți duce cu ușurință în geantă fără a vă cauza probleme de spate.
Datorită configurației se adresează în principal celora care vor un laptop cu portabilitate extinsă și cu performanțe decente.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri în toate tipurile de sarcini.
Din imaginea de alături puteți vedea cum arată, mai exact că la interior e negru.

Laptopul
Laptopul

Vine dotat cu un procesor din generația Bay Trail M, mai exact cu un procesor Celeron N2815. Ecranul e unul cu dimensiuni modice de 11,6 inci, iar rezoluția lui e 1366×768 pixeli. Alte lucruri care te-ar interesa sunt portabilitatea crescută datorată greutății de 1,4 kilograme și a bateriei care ține undeva până la 8 ore (așa zice Dell pe al său site).
Pe partea soft are instalat Windows 8.1 ceea ce înseamnă că o să puteți utiliza capacitatea touch la maxim.
Vine dotat cu o multitudine de porturi printre care se numără și conexiunea de rețea 10/100/1000, dar nu o să vă puteți folosi de Gigabit LAN deoarece acest PC portabil nu are SSD.

Lucrurile pe care eu le apreciez sunt menționate în paragraful de mai sus, dar aș vrea să le mai reamintesc, adică apreciez că are sistem de operare instalat, baterie care ține foarte mult și 4GB memorie RAM.
Ca minus aș menționa lipsa SSD-ului și a unui ecran cu o rezoluția mai mare.

Concluzia mea în legătură cu acest model e că-și merită banii, iar dacă te interesează ceva în tendințe atunci acest model ar fi o recomandare din partea mea.
Dacă te interesează o alternativă atunci ți-aș recomanda Lenovo IdeaPad Flex 10, dar are doar 2GB memorie RAM… motiv pentru care are și un preț mai mic.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu