Dell Inspiron 15 7537, laptop multimedia cu Ubuntu

Dell Inspiron 15 7537 e unul dintre noile laptopuri de la acest brand și din numele său se poate observa ușor că nu e un laptop de 17 inci ori de dimensiuni reduse. De aceea am pus și o poză în partea de jos pentru a vedea mai bine cum e la interior. Diferă puțin față de seriile precedente și tastatura la acesta e pe culoarea laptopului – argintie. Astfel tastatura iluminată dar și tastele iasă mai în evidență. În general, Dell oferă soluții portabile excelente și dacă nu vă place pe acesta puteți alege oricare alt Inspiron. E disponibil în două variante, însă doar procesoarele diferă (Core i5 și i7).

Prețul său e destul de piperat, dar nu și dacă ținem cont de toate acele dotări. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul Core i7-4510U e unul de 2GHz și e cea mai bună alegere deoarece are și o placă video Intel HD 4400. Memoria RAM e una de 8GB care poate fi extinsă la 16GB, iar spațiul de stocare e de 1TB și poate fi înlocuit cu un SSD. Placa video GT 750M e una destul de performantă și care caracteristici foarte bune. Porturile acestui laptop sunt destul de multe: USBuri 3.0, HDMI, audio, LAN etc. Multe sunt dotările standard, iar lipsa unității DVD nu e un minus.

Bateria de 4 celule oferă o autonomie bună dar nu foarte mare (în special când vă jucați jocuri). În mod office autonomia de lucru poate fi destul de mare, chiar și peste medie. Sistemul de operare e Ubuntu și e bine să-l înlocuiți cu unul care să scoată mai bine în evidență performanțele laptopului.

Plusuri: e mai ieftin decât alte laptopuri (are Ubuntu), tastatura iluminată, carcasă din aluminiu, tehnologie wireless performantă și design plăcut.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Dell Inspiron 15 7537 poate fi o alternativă la seria N de la Asus în la acesta ecranul e doar HD. Totuși poate fi cel mai bun înlocuitor pentru un desktop deoarece e compact cam la fel de performant, dotările sunt acceptabile și fiabilitatea e crescută.  Puteți juca cam orice pe acest laptop însă pentru că are o baterie așa de mică, e bine să o faceți când aveți o priză în apropiere.

Te-ar mai putea interesa