Dell IN1930

Monitorul LED Dell IN1930 vine ca o alternativă de 18,5 inci la IN2030. E un monitor ieftin şi bun pentru utilizare office şi gaming de duminică. Dell are monitoare premium de calitate la preţuri mari, iar acest IN1930 este o excepţie fiind mai ieftin, dar păstrând aparenţa de premium (să nu mă înţelegeţi greşit deoarece e un monitor bun). Nu excelează la dotări, dar faptul că are ecran LED e un lucru bun deoarece va scădea din factura de curent. Ecranele cu LED consumă cu până la 50% mai puţin curent conform producătorilor de monitoare care le folosesc.

Prețul bun Vezi prețul special de azi ». E cel mai bun de pe piaţă pentru un monitor de 18-19 inci care are un ecran super. Acest cost scăzut de achiziţie se datorează faptului că are lipsuri cum ar fi portul digital şi suportul Full HD.

Poze

Aşa arată

Specificaţii tehnice

Dell IN1930 e foarte asemănător cu E1912H pe partea de specificaţii şi nu numai.

În puteţi folosi pe post de monitor extern la un laptop cu ecran mic şi se poate conecta calculatorul doar prin portul VGA deoarece nu are DVI sau HDMI. VGA e un port analog dar rămâne foarte popular.

Ecranul lui IN 1930 de 18,5 ţoli sunt sigur că e mai bun decât cel al unui laptop de 15,6 inci, dar rezoluţia de 1366 pe 768 pixeli nu e ideală pentru filmele Blu-ray.

Ca facilităţi aveţi posibilitatea de a-l monta pe perete şi nu are tuner TV sau difuzoare.

Datorită faptului că IN1930 este dotat cu un ecran economic şi eficient din punct de vedere energetic consumul e de doar 20W (probabil că dacă era LCD consuma dublu).

Păreri pro şi contra

Pro: cântăreşte sub 3 kilograme, ecranul are leduri, preţul e mic, designul e plăcut, iar meniul e asemănător cu cel al modelelor superioare ca dotări.
Contra: nu are suport 1080p şi nici vreun port digital.

Concluzie

Dacă eşti în căutarea unui monitor cu leduri simplu şi ieftin atunci modelul IN1930 ar trebui să fie printre variantele de achiziţie. E păcat cu nu are suport FullHD, dar la 18 inci nu prea contează rezoluţia şi deoarece nu e o diagonală pre mare.

Din clipul ataşat care nu e un video review şi o despachetare a unui model similar puteţi vedea că monitoarele ieftine de la Dell se aseamănă între ele.

Te-ar mai putea interesa