Dell E2214H, monitor business de 21 inci

Dell E2214H e un monitor LED reușit în special că are o construcție robustă (necesară dacă dorește să fie un monitor din segmentul business), caracteristici bune și o imagine 1080p. Cam toate monitoarele de cel puțin 21 inci au o asemenea imagine, doar că nu toate oferă și intrări video corespunzătoare. Nu are HDMI dar are DVI care poate fi la fel de bun dacă nu aveți un desktop sau un gadget doar cu HDMI. Există și cabluri adaptoare dar nu prea le recomand deoarece vă complicați, mai bine optați pentru o altă placă video la desktop ro alegeți direct portul VGA. Calitatea video e limitată la HD prin VGA dar poate nici nu obișnuiți să vă jucați la o rezoluție mai mare ori să vizionați filme la calitate 1080p.

Nu e foarte ieftin dar nici foarte scump, totuși putea să aibă un HDMI în acest preț. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Nu sunt multe monitoare cu tehnologie de conversie a imaginii din 2D în 3D, dar nici nu aveți nevoie de una. Acesta re caracteristici ca: diagonală de 21.5 inci, 1920 cu 1080 pixeli, timp de răspuns de 5 ms, unghiuri de vizibilitate mari și altele. Nu putem avea așteptări prea mari la un buget așa de mic.

Are doar o facilitate și anume posibilitatea montării pe perete cu un kit VESA 100. Nu are boxe integrate sau tuner TV, dar cele externe întotdeauna sunt mai bune. Ca și porturi are doar DVI și VGA, dar mi-aș dori ca viitoarele monitoare să aibă standard și HDMI. Consumul de energie ține și de cum alegeți luminozitatea ecranului dar nu e foarte mare.

Plusuri: are imagine decentă, iluminare bună, imagine FullHD, poate fi pus pe perete, DVI și are o construcție solidă.
Minusuri: nu are HDMI.

Dell E2214H poate fi conectat și la un laptop cu ajutorul portului VGA și veți observa că ecranului monitorului oferă o imagine mai clară (chiar și din diverse unghiuri deoarece unghiurile de vizibilitate sunt mai bune). Jos am pus o prezentare video și în care se vede diferența între un ecran de laptop și unul de monitor.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu