Dell E2213H, monitor business

Dell E2213H e un monitor performant cu aspect sobru care ar fi numai bun pentru o mică firmă. Atuurile sale ar fi ecranul wide de 21.5 inci cu rezoluție Full HD, garanția de 2 ani (poate fi mărită la 5 cu o extragaranție) și altele. Având în vedere că e un Dell, un preţ bun Vezi prețul special de azi » nici nu mi se pare prea mare.

Aspect

Ziceam la început că e un monitor cu aspect mai sobru, iar din poza de alături cred că puteți vedea despre ce ziceam. Datorită porturilor prezente s-ar putea spune că e vorba despre un monitor clasic. Porturile care le are sunt VGA și DVI, porturi care o să le întâlniți la majoritatea PC-urilor.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Are un ecran de 21.5 inci care e foarte bun pentru vizionarea filelor Blu-ray datorită faptului că are o rezoluție 1920x1080p. Timpul de răspuns e unul de 5 milisecunde care e numai bun pentru un monitor din categoria office-business. Dacă vreți ceva mai bun la jocuri atunci trebuie să vă orientați înspre un model cu 2ms și refresh dublu.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul bun; consumul de curent e mic de 28W; fiabilitatea e ridicată mulțumită garanției standard de 3 ani; vine de la Dell care e un brand sinonim cu calitatea; poate fi montat pe perete; vine cu suport pentru mai multe standarde ceea ce ne arată că e un aparat testat.
Contra: nu are HDMI.

Concluzie

Perifericul de față e pentru cei fără mari pretenții pe partea de design, dar care vor un monitor în care să se poată baza. Dell e un brand ales deseori când e vorba de tehnica de calcul a micilor sau marilor firme și asta deoarece e un producător american și nu unul asiatic.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Dell E2213H, monitor business”

Comentariile sunt închise.