Dell E2014H, monitor ieftin cu imagine HD+

Monitorul LED Dell E2014H e unul dintre cele mai ieftine modele office de la acest brand. După cum bine știți, nu prea se mai fabrică monitoare așa de mici și să fie așa fiabile. Am pus o poză cu el, dar și un clip la final din care se poate observa că nu e vorba de un monitor oarecare. Arată bine chiar dacă nu are un finisaj lucios pe negru. Caracteristicile tehnice sunt foarte bune pentru acesta și le voi prezenta mai jos. Poate fi ideal alături de un desktop office de la același producător, ori puteți alege unul ceva mai ieftin de la Serioux.

Alternative sunt modelele de la alți producători sau chiar cele de acesta, însă care fac parte din alte serii. Cu siguranță, nu e singurul monitor de la Dell, deci dacă sunteți fan, veți găsi un model care să vă placă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Perifericul
Perifericul

Un monitor cu diagonală de 20 inci nu are cum să aibă o imagine prea detaliată. În acest caz imagine e HD+ adică de 1600 cu 900 pixeli. Restul caracteristicilor de imagine sunt: timpul de răspuns de 5 ms, imagine HD+, tehnologie LED, iluminarea de 250 cd/mp, aspect lat, unghiuri de vizibilitate bune și altele. În acest preț, nu vă puteți aștepta la un tuner TV incorporat sau la boxe. Sincer, nici nu prea am văzut monitoare cu funcție de TV de la acest brand și dacă vă interesează, ei bine, costă destul de mult.

Ca și porturi, acest monitor are următoarele: VGA și DVI. Prin DVI calitatea video e mai bună pe când portul VGA limitează calitatea. Deci trebuie să alegeți portul corespunzător.

Plusuri: imagine HD+, poate fi pus pe perete, e fiabil, preț competitiv, consum redus.
Minusuri: nu prea sunt.

Dell E2014H nu e cel mai dotat monitor în acest preț, posibil să găsiți modele mai mari dar nu cred că toate vor avea DVI. Veți găsi modele de 21.5 inci de alți producători dar pe care nu veți putea viziona filme la calitate superioară ori să editați poze deoarece prin VGA calitatea e limitată la HD. Jos am pus o prezentare pentru a vă ajuta să faceți alegerea corectă.

Te-ar mai putea interesa