Dell Alienware AW2518HF, monitor gaming cu FreeSync 240 Hz

Monitorul Dell Alienware AW2518HF nu este un model clasic de gaming ci unul cu tehnologie FreeSync 240 Hz de la AMD. Cu alte cuvinte, refresh-ul nativ poate atinge chiar și 240Hz, dar numai cu un hardware compatibil. Deci se adresează celor care au un desktop PC cu grafică AMD și nu trebuie să fie neapărat Alienware, poate fi orice alt desktop. Îmi place cum e construit – margini înguste, suport de masă modern, cablurile sunt mascate destul de bine, poziția ecranului poate fi ajustată ușor (pe înălțime sau înclinare).

Monitoarele cu margini înguste sunt ideale pentru gaming cu 3 monitoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un ecran de 24.5 inci e de ajuns că doar nu veți putea juca, de exemplu, PUBG pe trei monitoare, deoarece e destul de greu să fii atent pe 3 monitoare. Poate la alte jocuri care nu cer foarte multă îndemânare și concentrare, cele trei monitoare vor fi un avantaj considerabil. Până la urmă, aceasta depinde de stilul vostru de a juca și de buget.

Caracteristicile tehnice sunt foarte bune și nu am ce să-i reproșez, că doar e vorba de o serie care oferă ce e mai bun pe piață în acel buget și e foarte populară – Alienware.

Toate porturile sunt poziționate în partea de jos a monitorului, iar o parte dintre ele pot fi accesate demontând acea mască din spate. Dacă vreți să aveți acces mai ușor la USB-ul monitorului, puteți alege un cablu USB 3.0 (tip A male – tip A female). Conectivitatea e foarte bună, adică se poate conecta la mai multe (desktop și consolă) în același timp: două HDMI-uri și un DisplayPort 1.2. Are chiar și ieșire audio pentru căști, dar depinde și ce fel de căști folosiți (conectivitatea poate fi alta – USB).

Păreri pro și contra

Orice gamer are nevoie de un monitor pe măsură, altfel nu va obține rezultatele dorite, adică veți depista un inamic chiar și când sunteți în mișcare. Chiar dacă nu ați ales o configurație cu GeForce, sunt monitoare avansate și pentru fanii AMD care nu doresc să cheltuie chiar așa de mulți bani.

Dell Alienware AW2518HF se adresează gamerilor care sunt pasionați de shootere și nu numai. Un refresh așa de generos oferă o imagine clară în orice condiții. Pentru cei interesați, am pus și prezentarea de la final cu acesta și se poate vedea din diverse unghiuri și cât de bine se descurcă în jocuri.

Te-ar mai putea interesa