Daikin Sensira Bluevolution, vezi principalele atuuri ale AC-ului

Cu Daikin Sensira Bluevolution poți face o climă plăcută pe diferite suprafețe deoarece e disponibil în mai multe variațiuni. Acest aparat de aer condiționat poate fi utilizat pe timp de vară cât și de iarnă datorită multiplelor funcții pe care le are.
Aparatul de față oferă un aer curat datorită filtrului de multiple feluri.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un producător renumit. Din imaginea de alături se poate vedea că unitatea interioară e una cu un design minim.

Păreri pro și contra

Modelul de față e unul disponibil în diverse variații în funcție de capacitate. Mai exact 7000 (FTXC20B-RXC20B), 9000 (FTXC25B-RXC25B), 12000 (FTXC35B-RXC35B), 18000 (FTXC50B-RXC50B), 21000 (FTXC60B-RXC60B) și 24000 Btu (FTXC71B-RXC71B). Varianta de 12000 e suficientă pentru suprafețe de până în 35mp.

Principale atuuri

Funcții multiple. Pe lângă răcire are dezumidificare, încălzire și ventilare. Acest aparat va putea fi utilizat și în restul anotimpurilor, nu doar vara. De exemplu, iarna pot fi utilizate funcții precum încălzire și dezumidificare.

Eficiența energetică. Modelul de 12000 are eficiență A++ la răcire și A+ la încălzire. În felul acesta avem garanția unor facturi normale la curent. La cest lucru contribuie prezența inverterului.

Auto-restart. În cazul unei pene de curent trebuie precizat că aparatul își va relua activitatea deoarece are repornire automată.

Din păcate nu e smart, dar i se poate monta un controler online așa încât aparatul să poată fi controlat de pe telefon.

Per ansamblu acest model e unul pentru persoanele care vor un produs de calitate ușor de folosit.
Brandul Daikin e unul japonez, fiind fondat în 1924. Acesta e unul specializat în aparatură de climatizare.
Modelul de față are o garanție standard de 3 ani care poate fi mărită la mai mult. În acest fel putem spune că aparatul are o fiabilitate foarte bună.
Dacă vreți să vedeți alte alternative sau un model cu Wi-fi atunci aveți aici mai multe modele de la Daikin.

Te-ar mai putea interesa