Daikin MCK55W, purificator cu funcţie dezumidificare

Daikin MCK55W e un electrocasnic din categoria purificatoarelor de aer şi e suficient pentru încăperi până în 41 mp. Încă de la început trebuie să scriu că e vorba despre un apart premium cu o multitudine de filtre şi opţiuni de filtrare.
Are şi unele lucruri împrumutate de la aparatele AC, printre acestea numărându-se modul nocturn (econo) şi auto-restart.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere.
Din imaginea de alături se poate vedea aspectul său minimalist şi ar trebui să adaugă că în pachet e livrată şi o telecomandă minimală (în sensul că e mică şi cu butoane puţine aşa încât să poată fi utilizată uşor).


Păreri pro şi contra

Modelul Daikin MCK55W e unul despre care scriam în introducere că are multe opţiuni de filtrare, mai exact are 6 nivele de filtrare: filtru umidificare URURU (cu două straturi), filtru de dezodorizare (absoarbe mirosurile), pre-filtru, generator de plasmă ionizatoare, fitlru, HEPA şi flash streamer. Dintre acestea majoritatea nu trebuie schimbate, pe când filtrul de umidificare trebuie schimbat la 10 ani.
Trebuie subliniat faptul că aparatul nu e dezumidificator, ci umidificator care se va dovedi util în cazul în care pe timp de vară umiditatea e prea mică.
Toate filtrele acestui aparat sunt importante, iar despre cel de ionizare trebuie spus că e unul care neutralizează bacterii, virusuri, gaze şi aerosoli.
Dacă vreţi să folosiţi aparatul pe timpul nopţii atunci trebuie ştiut că acesta poate avea operare silenţioasă. În acest fel nu veţi fi deranjaţi atunci când vreţi să vă odihniţi.
E pe cât se poate de compact prin faptul că are o greutate de 9,5kg şi dimensiuni de 70x27x27 îxlxL cm. Aceste lucruri ne arată că aparatul are o mobilitate bună. Ar mai trebui scris că are şi roţi incluse în pachet.

Per ansamblu acesta unul dintre cele mai bune purificatoare de pe piaţă. Brandul e unul serios deoarece e vorba despre Daikin care e localizat în Japonia şi e specializat în aparate de climatizare.

Te-ar mai putea interesa