Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Daewoo RN-T536RGS, model No Frost de 362 litri

Daewoo RN-T536RGS e o combină frigo a acestui an dotată cu clasa A++ de eficienţă, No Frost şi uşi reversibile. Având o capacitate de 360 litri se adresează persoanelor care vor să pună la păstrat o cantitate mare de alimente.

Modelul acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceşti bani primim un aparat care beneficiază de dezgheţare automată la congelator şi frigider.
Din imaginea alăturată puteţi vedea că are o culoare neutră (argintiu) care-l face să se potrivească în orice bucătărie, indiferent de culoarea pereţilor ori a mobilei.
Nu cred că se vede din poză, dar acest aparat e unul dotat cu touchscreen pentru comandarea sa… dacă se doreşte acest lucru.


Păreri pro şi contra

O combină precum Daewoo RN-T536RGS nu va ocupa prea mult loc deoarece are nişte dimensiuni ok de 59x68x200 lxAxÎ cm. Poate fi amplasat unde doriţi deoarece beneficiază de caracteristica uşi reversibile, adică uşile pot fi montate pe ce parte doriţi.
Un astfel de aparat nu e deloc gălăgios deoarece nivelul de zgomot e unul de 42 decibeli. E un nivel de zgomot deloc mare care nu vă va deranja din odihnă.
Volumul net total al frigorificului e de 362 litri, din care 270 are frigiderul şi 95 are congelatorul.
Nu trebuie să vă faceţi prea mari griji legate de consum energetic deoarece consumul anual e de 254 kWh. În felul acesta aparatul are clasa A++ de eficienţă energetică. E un aparat cu Eco Mode, adică garantează un standard de eficienţă ridicată.
Uşa aparatului e una destul de elegantă întrucât are caracteristica Luxury Glass Door. Asta presupune că are uşa din sticlă.

Modelul de faţă vine cu Perfect No Frost, lucru care presupune că răcirea nu produce gheaţă, temperatura e constantă, iar alimentele rămân mai mult timp proaspete.
Alegând produse de la Daewoo Electronics faceţi o alegere bună întrucât compania e una sud coreeană înfiinţată în anii 87.
Pentru o fiabilitate şi mai bună acest model e unul care vine cu posibilitatea extinderii garanţiei cu unul sau doi ani.