Daewoo RN-T425RNW, combină frigorifică cu panou frontal din sticlă albă

Aparatul frigorific numit Daewoo RN-T425RNW e perfect pentru cei care vor să aibă o bucătărie bine echipată și luminoasă. Aceasta e varianta cu sticlă albă, dar există și pe negru o alternativă pentru cei care vor ceva diferit. Prețul e mult mai bun în cazul acestui model și panoul de control nu e chiar atât de vizibil și se vede din poze. Veți ști cu ușurință ce puteți introduce în fiecare compartiment, dar mi-ar fi plăcut mai mult un compartiment pentru carne sau pește în locul celei pentru fructe/legume, dar nu vă oprește nimeni să le puteți în ele.

Interiorul e foarte bine împărțit și aveți compartimente și rafturi pentru orice aliment. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consumul de energie e destul de redus în cazul variantelor mai mari pentru că sunt echipate cu tehnologii avansate de răcire și de distribuire mai uniformă a aerului rece. Aparatul chiar arată bine și nu sunt multe aparate ca și acesta. Diferența de preț ceva mai mare se datorează materialelor utilizate.

Păreri pro și contra

Răcire se face cu tehnologia Cooling Master și aerul rece iasă prin numeroase orificii la alimentele puse pe rafturi. Pe ușa frigiderului pot fi puse chiar sticle puțin mai mari, dar și pachete diverse. Aici mă refer în special la compartimentul Daily Pocket care permite depozitarea de brânzeturi, iaurturi etc. Panoul digital e prezent la exterior și poate fi setat cu o simplă atingere, iar alegerea funcției dorite se face la fel de simplu. Ușa aparatului e realizată din sticlă, motiv pentru care va luci la fel de mult ca și alte aparate din bucătărie (plită, cuptor etc). Se va sorta perfect alături de un mobilier alb lucios sau poate va fi în contrast cu restul aparatelor.

La interior nu veți găsi multă gheață pe alimente pentru că are tehnologie Perfect No Frost, adică umiditatea e ținută sub control. Să nu uităm nici de Neutra Fresh care reprezintă sistemul antibacterian al aparatului. Daewoo RN-T425RNW e destul de bine echipat și impresionează în acest buget, iar designul e modern.

Te-ar mai putea interesa