Daewoo RN-T425RNB, combină neagră cu No Frost

Combina Daewoo RN-T425RNB e una cu o capacitate de 332 litri (e vorba de un volum net) și Full No Frost.
Datorită aspectului și facilităților oferite acest model se adresează celora interesați de un aparat cu aspect premium (aspectul exterior ala aparatului arată bine… ca și cum ar fi făcut din sticlă neagră) și funcții utile.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care vine cu un cost competitiv.
Din poza de alături se poate observa că aspectul exterior e unul minimal, adică nu are vreun buton ori mânere vizibile. Fiind o ușă din sticlă ai parte de o reflexie, iar dacă vei dori vei putea folosi ușa și pe post de oglindă.


Caracteristici

Dacă sunteți interesați de specificațiile acestei combine frigorifice atunci trebuie știut că are un volum net de 332 litri, dezghețare automată (a congelatorului și frigiderului) și altele.
Înălțimea sa e de 190 centimetri, iar din această cauză trebuie să măsurați bine locul unde doriți să-l amplasați pentru a avea suficient loc.
Mânerele nu sunt vizibile, fiind vorba despre unele incorporate, iar ușile sunt unele reversibile (adică pot fi reglate să se deschidă în ce direcție doriți).
Vine cu compartiment Big Dairy Pocket care e numai bun pentru produse lactate, iar compartimentul Farmer’s Case e unul excelent pentru legume și fructe.

Avantaje

Printre lucrurile pozitive la acest model ar fi Perfect No Frost, Luxury Glass Door (acea ușă cu un design special), consumul energetic mic (clasa A+) și nivelul scăzut de zgomot.
Cred că ar fi util să precizez și unele dintre defecte cum ar fi că nu are Multiflow, adică acel sistem de distribuire a aerului rece pe mai multe căi.

Concluzii

Concluzia mea e că modelul de față e unul cu o fiabilitate ridicată (datorită brandului, garanției de 2-5 ani).
Pentru a achiziționa acest aparat la un cost mai scăzut se poate apela la promoția cu buy back. Aceasta e o promoție unde se dă un card cadou, iar valabilitatea promoției e limitată.

Te-ar mai putea interesa