Daewoo RN-N536RNS, combină clasa A++ cu No Frost

Daewoo RN-N536RNS e o combină frigorifică cu volum de 362 litri şi eficienţă A++ întrucât consumă 254 kWh pe an. Nu va ocupa prea mult loc deoarece are o înălţime de 200cm, iar acest lucru va ajuta să-l amplasaţi unde doriţi. Pentru o amplasare în colţ are şi facilitatea de uşi reversibile, lucru care înseamnă că uşile pot fi reglate să se deschidă înspre dreapta sau stânga.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine dpdv vizual şi care poate fi controlat din exterior. În acest sens are un ecran touch plasat pe exteriorul uşii.


Păreri pro şi contra

Modelul Daewoo RN-N536RNS vine cu un nivel scăzut de zgomot, care-i un lucru pozitiv deoarece în felul acesta nu vă va deranja când doriţi să vă odihniţi. Mai exact acest model are un nivel de zgomot de 42 decibeli.
Volumul net al aparatului e de 362 litri, fiind împărţit între cel de 270 al frigiderului şi cel de 92 ai congelatorului.
Ambele compartimente ale combinei au dezgheţare automată graţie Full No Frost. În acest fel aparatul e unul care nu are nevoie de prea multă întreţinere şi care realizează o răcire aşa încât alimentele să rămână proaspete cât mai mult timp.
Pentru ca interiorul frigiderului să nu miroasă urât acesta vine cu un sistem antibacterian numit Neutra Fresh.
Dimensiunile aparatului sunt de 60x68x200 lxAxÎ cm, fiind nişte dimensiuni mai mult decât optime pentru amplasarea sa în locuri mai înghesuite.
Partea de frigider e una cu 4 rafturi şi tot atâtea rafturi la uşă. Iar congelatorul e unul cu 3 compartimente din care unul e Big Box.

Un astfel de aparat ar fi recomandarea mea pentru cei interesaţi de un aparat care să arate bine şi care să aibă o sumedenie de lucruri/funcţii utile incorporate.
Fiind vorba despre un brand sud coreean avem garanţia unui produs de calitate. Ca tot am menţionat „garanţia” trebuie spus că pe lângă cea de 2 ani se poate face o extensie la 3 sau 4 ani.

Te-ar mai putea interesa