Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Daewoo RN-390W, combină cu 312 litri și clasă A+

Combina frigorifică Daewoo RN-390W e un model destul de mare și se poate observa din pozele de prezentare, iar adâncimea și lățimea sa sunt de 60 cm. Astfel, aveți rafturi din sticlă mari pe care puteți pune destul de multe. Ușile se deschid spre dreapta dar voi puteți schimba deschiderea pentru că aveți uși reversibile. Aparatul e silențios mai tot timpul și nivelul de zgomot poate să crească doar când congelatorul îngheață alimentele. Față de un frigider, acesta ocupă mult mai puțin spațiu pentru că e mai înalt.

Din poza de jos se vede atât interiorul congelatorului, cât și cel al frigiderului, iar pentru fiecare avem o ușă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Discutăm de un consum nesemnificativ de energie și nu cred că e un criteriu de alegere a unui aparat. Totuși, pentru un buget mai mare puteți găsi variante cu tehnologie No Frost sau alte caracteristici speciale care pot fi interesante. Cu No Frost, ați fi avut un control mai bun al umidității, iar pe alimente s-ar fi format ceva mai puțină gheață.

Arată bine pe alb și cu mânere integrate, designul devenind unul foarte simplă și atrăgător. Avem un sertar pentru legume și fructe care care e considerat standard și poziționat în partea de jos a frigiderului.

Păreri pro și contra

Frigiderul oferă multe rafturi pe care puteți pune chiar și vase grele cu mâncare, iar rafturile de pe uși permit poziționarea de sticle nu foarte mari și sus aveți loc pentru ouă. Sistemul de răcire e unul foarte bun motiv pentru care avem clasa energetică A+ și sunt folosite materiale de bună calitate ca la multe alte modele de la acest brand. Congelatorul e foarte spațios și aici discutăm de trei sertare de dimensiuni aproape similare, doar că cel de jos e puțin mai mare.

Daewoo RN-390W e un aparat electrocasnic de dimensiuni mari care poate fi pus pe lângă mobilier pentru a nu ocupa spațiu, dar puteți găsi și variante incorporabile. Aceste variante costă puțin mai mult pentru că sunt puține și cererea e destul de mică pentru ele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu