Daewoo RN-340W, combină frigorifică de 176 cm

O combina frigorifică mică ca Daewoo RN-340W poate înlocui un frigider mai vechi pentru că e mai eficientă energetică și are un design modern pe alb. Îmi plac modelele cu mânere incorporate deoarece aspectul lor e mai minimalist și mânerele verticale se uzează în timp. Nu e foarte înaltă – 176 cm, astfel veți ajunge cu ușurință chiar și la ultimul raft sau suport de pe ușă, iar congelatorul e în partea de jos (la frigider e sus și nu e compartimentat). În acest preț, consider că oferă un volum destul de mare și nici nu e nevoie de mai mult.

Chiar dacă nu e foarte lat, se vede că e destul de mult spațiu la interior și chiar pe rafturile frigiderului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dacă ar fi avut un sistem de răcire No Frost, nu ar mai fi fost atât de accesibilă și nu ar fi redus prea mult consumul pentru că nu e foarte mare. Consumul de energie anual e unul destul de redus pentru că aparatele sunt realizate din materiale tot mai bune, clasa de eficiență fiind A+.

Frigiderul are 4 rafturi ca multe altele, iar modele mai mari pot avea chiar și un sertar suplimentar pentru alimente care trebuiesc ținute la 0 grade. Rafturile de pe ușa frigiderului permit punerea de sticle de diverse dimensiuni, iar interiorul poate fi mai flexibil la combinele mult mai scumpe și aici luăm în calcul toate brandurile.

Păreri pro și contra

Are un aspect plăcut pe alb cu puține linii și puteți muta rafturile după bunul plac pentru că aveți mai multe poziții. Aveți loc pentru fructe sau legume în frigider, astfel ele vor rămâne conservate mai mult timp. Sertarele congelatorului sunt încăpătoare, iar cel de jos e cel mai mare pentru alimente în pachete sau pungi mai mari. Frigiderul poate fi amplasat în colțul camerei deoarece vă oferă un sistem de uși reversibile.

Daewoo RN-340W ocupă ceva mai puțin spațiu decât un frigider cu același volum datorită designului și sunt foarte puține combine cu lățime peste 60 cm (mă refer la cele premium).

Lasă un comentariu