Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Daewoo RN-309RDQW, combină frigorifică albă

Daewoo RN-309RDQW are un aspect plăcut pe alb cu mânere orizontale incorporate. Pot spune că nu e primul brand care oferă acest design, însă organizarea interiorului e diferită la fiecare model. Pe ușă e loc pentru multe sticle mici și mari, de aceea raftul special pentru sticle devine inutil, chiar și așa acela ar fi fost pentru sticle de 0.5 litri. Sistemul de răcire Full No Frost răcește uniform aparatul pentru că sunt prezente acele fante și puteți să vă luați gândul de la dezghețarea manuală a congelatorului.

La frigidere nu aveți congelatoare așa de mari, dacă ne referim strict la variante cu aceeași lățime. Sunt variante cu lățime de 70 cm sau chiar mai mari care oferă rafturi și sertare mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Consumul de energie e scăzut, de aceea aparatul prezintă clasa A+ și e loc de mai bine în acest buget. Discutăm de un aparat care funcționează foarte bine și la un nivel de zgomot redus, deoarece are un compresor avansat și ventilatorul e unul modern. Acum veți avea loc pentru orice aliment și se poate renunța la vechiul aparat pentru unul ca acesta, chiar nu prea aveți ce să-i reproșați.

Păreri pro și contra

Avem un congelator mare, numeroase rafturi și suporturi, sertar generos pentru fructe/legume, clasă energetică A+, sertar Big Box la congelator și altele. Mulți preferă variante argintii, însă trebuie să asortați acest aparat cu celelalte aparate din bucătărie. Nu ocupă mult spațiu pentru că e îngustă și numai înălțimea e mai mare, pentru că doriți multe rafturi. Dacă alegeți să-l puneți în colțul bucătăriei, trebuie să știți că are uși reversibile, caracteristică prezentă doar la modelele cu mânere orizontale, evident. Nu cred că mai sunt combine care nu oferă iluminare interioară LED, deoarece aceasta oferă doar avantaje.

Daewoo RN-309RDQW oferă un control electronic al temperaturii că doar e un aparat frigorific nou și mare. Nu cred că mai aveți nevoie de un congelator suplimentar ori de o ladă frigorifică pentru că acum aveți loc pentru alimentele care sunt sau trebuie congelate.