Daewoo RN-309GDPS, combină Full No Frost de culoare gri metalizat

Daewoo RN-309GDPS este o combină frigorifică de 305 litri cu o eficienţă energetică deosebită clasa A++. Nici nu o să trebuiască să vă bateţi capul cu întreţinerea sa deoarece are Full No Frost, adică răcirea se realizează fără producere de gheaţă.

Acest model vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine vizual şi dpdv al facilităţilor oferite.


Păreri pro şi contra

Combina Daewoo RN-309GDPS e dotată cu Perfect No Frost care păstrează alimentele proaspete mai mult timp. Are o capacitate de congelare până la 5 ori mai bună decât la alte modele.
Aerul din interior e filtrat cu funcţia Deodorizer, şi în acest fel mirosurile neplăcute sunt neutralizate.
Precum majoritatea frigorificelor moderne şi acesta vine cu uşi reversibile. Această facilitate presupune că aparatul poate avea uşile montate pe orice parte.
Aparatul nu e unul gălăgios deoarece nivelul de zgomot e de 41 decibeli, iar în felul acest nu va deranja pe timp de noapte ori când doriţi să vă odihniţi.
Capacitatea netă e de 305 litri, iar în felul acesta o să puteţi stoca multe alimente.
Consumul energetic anual e de 233 kWh, iar în felul acesta e obţinută clasa A++ de eficienţă energetică.
Aparatul are nişte dimensiuni deloc mari de 60x65x187 lxaxî cm. Iar, greutatea e una redusă de 67kg. În felul acesta ştiţi dacă frigorificul va încăpea acolo unde doriţi să-l amplasaţi.
Alimentele mai pretenţioase precum fructele au cun compartiment special în frigider. Acesta e numit Farmer`s Case şi permite aerului să circule aşa încât să nu se deshidrateze.

Per ansamblu acest aparat e unul modern, util celora interesaţi de ceva cu capacitate mare şi care să aibă o multitudine de dotări utile.
Pe uşa frigiderului e amplasat şi un panou de comandă prin intermediul cărora se pot seta temperaturile din interior.
Despre brandul Daewoo Electronics trebuie spus că e unul de top din Coreea, iar produsele lor au o fiabilitate excelentă. Garanţia standard a acestui aparat e de 2 ani şi poate fi extinsă la 5 ani.

Te-ar mai putea interesa