Daewoo RN-309GDPM, combină Full No Frost de 305 litri

Pentru persoanele interesate de un produs de calitate din categoria combină frigorifică recomand modelul Daewoo RN-309GDPM care vine cu o capacitate mare de 305 litri şi clasa A++ de eficienţă energetică. Chiar dacă volumul e unul generos nu are o înălţime exagerată, aceasta fiind de doar 187cm.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat cu aspect plăcut disponibil pe culoarea inox.
Din poza de alături se poate vedea că e un aparat cu caracteristica uşi reversibile (reversible door).


Păreri pro şi contra

Combina Daewoo RN-309GDPM e una modernă cu eficienţă energetică deosebită… mai exact A++ cu un consum anual de 233 kWh.
Nu o să aveţi mari bătăi cu întreţinerea sa deoarece sistemul de răcire e unul No Frost.
Înălţimea sa e de 187 centimetri, restul dimensiunilor fiind de 59×65 lxa cm. iar, despre greutate trebuie spus că e de 67 kg.
Nu e un aparat gălăgios, nivelul de zgomot e de 41 decibeli, adică unul normal pentru un astfel de tip de electrocasnic.
Are funcţie de neutralizare a mirosurilor neplăcute, aceasta fiind numită Deodorizer. E un lucru foarte util pentru a scăpa de mirosurile pe care le au frigorificele… în general. La alte branduri există variante diverse contra mirosurilor, una fiind garnitura antibacteriană.
Controlarea aparatului se face de pe un panou de comandă (numit Diamond Touch Display) prezent pe exteriorul uşii frigiderului.
pentru fructe şi legume există un compartiment numit Farmer`s Case. E localizat în frigider şi e un compartiment care permite aerului să circula aşa încât alimentele să nu se deshidrateze.
Iluminarea aparatului e realizată cu LED, acest lucru fiind eficient şi rece, neafectând alimentele în vreu sens negativ.

Ţinând cont de faptul că Daewoo Electronics e un brand premium acest produs e un chilipir. Mai mult, are No Frost care va face întreţinerea uşoară (prin lipsa producerii de gheaţă). Garanţia standard e una de 2 ani, dar poate fi extinsă la maxim 5 ani.

Te-ar mai putea interesa