Daewoo RN-308RDQW, combină cu No Frost și clasa E

Daewoo RN-308RDQW e un aparat frigorific de 305 litri cu clasa A+ de eficiență energetică și dispenser de apă. Se adresează persoanelor care vor ceva încăpător și cu tehnologii utile disponibile.
Frigiderul e unul cu două rafturi (plus două compartimente de fructe și legume), iar partea de congelator are 3 compartimente.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar are No Frost, ci și Multi Air Flow care e un sistem de distribuire a aerului pe mai multe căi. Aspectiv arată foarte bine, imaginea de alături arătându-ne cum se prezintă la exterior.

Lucruri care merită menționate pe partea de specificații ar fi volumul mare de 305 litri, că are o eficiență energetică sporită (clasa A+), dispenserul de apă, iluminarea interioară cu LED și faptul că răcește fără a produce gheață.
Perfect No Frost previne formarea de gheață în congelator și în același timp menține o temperatură constantă.
Aparatul are integrată foarte multă tehnologie coreeană, iar asta se va vedea în consumul redus de curent, zgomotul redus și aspectul plăcut.
Partea de frigider nu e doar foarte încăpătoare, ci are și 3 suporturi pe ușă pentru păstrarea diferitelor sticle ori cutii. În acest fel o să aveți un frigorific bine aranjat la interior.

Pentru achiziția acestui model ar fi mai multe motive, printre care aș aminti capacitatea generoasă de 305 litri, compartimentarea ok, disponibilitatea iluminării LED (e o iluminare mult mai clară) și că păstrează la rece fără a produce gheață.

Deci, dacă te interesează o combină care să nu aibă o înălțime mai mare de 187 centimetri, dar care să te ajute să ții la păstrat multe alimente atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Multe persoane se orientează înspre combine întrucât sunt îmbinarea perfectă între frigider și congelator, având avantajele ambelor și sunt oarecum aparate 2 în 1.
În anii trecuți modelele cu No Frost și Multiflow aveau prețuri peste 3000 lei, dar acum sunt disponibile sub suma de 2000, precum acesta. Caracteristicile menționate anterior poate că sunt banale pentru unii, dar ajută la o întreținere mai ușoară și la o păstrare la rece uniformă.

Te-ar mai putea interesa