Daewoo RN-308RDQM, frigorific cu Multi Airflow și No Frost

Pentru puțin peste 1000 putem lua combina Daewoo RN-308RDQM care vine cu două dintre cele mai dorite caracteristici: No Frost și Multi Airflow (cunoscut și ca Multiflow).
E un aparat adresat celora interesați de un model care arată bine și poate ține la păstrat multe alimente.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul ușor de întreținut întrucât vine cu Perfect No Frost, iar asta presupune că frigiderul e răcit uniform, iar dvs. scăpați de grija dezghețării congelatorului.

Păreri pro și contra

Nu e un aparat gălăgios deoarece vine cu tehnologia Cycle Balancing care ajută la reducerea nivelului de zgomot.
În cazul în care o să-l montați lângă un perete atunci o să vă ajute caracteristica de uși reversibile care presupune că puteți regal ușile să se deschidă în ca parte doriți (stânga sau dreapta).
Mânerele sunt unele integrate, iar acest lucru facilitează o deschidere ușoară.
Partea de frigider e una dotată cu dozator de apă, fiind poziționat pe ușă. Vine cu un compartiment numit Farmer’s Case, iar acesta e unul pentru depozitarea fructelor și legumelor. La ușă are și un sertar mare numit Jumbo Pocket pe care ar putea fi puse sticlele. Frigiderul e unul dotat cu două rafturi din sticlă, iar congelatorul are 3 compartimente.
Dacă ai copii, iar aceștia sunt mai neglijenți când vine vorba de închiderea ușii o să te ajute sistemul de avertizare (privind ușa deschisă) care vine cu acest aparat.

Pentru a putea vedea bine alimentele acest model e unul dotat cu iluminare LED, air avantajul acestei iluminări ar fi că e puternică și că nu consumă mult curent.

Lucruri care-mi plac la acest model ar fi volumul net mare de 305 litri, sistemul Multi Airflow (aerul e distribuit pe mai multe căi, iar în acest fel răcirea e una uniformă) și ușile reversibile (la prima vedere nu e mare lucru, dar pentru mine contează).

Deci dacă vrei un frigorific încăpător și nu prea înalt atunci acest model ar fi recomandarea mea. Înălțimea e de 187cm, iar în acest fel o să-l puteți pune și într-o debara care nu e prea înaltă.

Te-ar mai putea interesa