≡ Meniu

Daewoo RN-308RDQM, frigorific cu Multi Airflow și No Frost

Pentru puțin peste 1000 putem lua combina Daewoo RN-308RDQM care vine cu două dintre cele mai dorite caracteristici: No Frost și Multi Airflow (cunoscut și ca Multiflow).
E un aparat adresat celora interesați de un model care arată bine și poate ține la păstrat multe alimente.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul ușor de întreținut întrucât vine cu Perfect No Frost, iar asta presupune că frigiderul e răcit uniform, iar dvs. scăpați de grija dezghețării congelatorului.

Păreri pro și contra

Nu e un aparat gălăgios deoarece vine cu tehnologia Cycle Balancing care ajută la reducerea nivelului de zgomot.
În cazul în care o să-l montați lângă un perete atunci o să vă ajute caracteristica de uși reversibile care presupune că puteți regal ușile să se deschidă în ca parte doriți (stânga sau dreapta).
Mânerele sunt unele integrate, iar acest lucru facilitează o deschidere ușoară.
Partea de frigider e una dotată cu dozator de apă, fiind poziționat pe ușă. Vine cu un compartiment numit Farmer’s Case, iar acesta e unul pentru depozitarea fructelor și legumelor. La ușă are și un sertar mare numit Jumbo Pocket pe care ar putea fi puse sticlele. Frigiderul e unul dotat cu două rafturi din sticlă, iar congelatorul are 3 compartimente.
Dacă ai copii, iar aceștia sunt mai neglijenți când vine vorba de închiderea ușii o să te ajute sistemul de avertizare (privind ușa deschisă) care vine cu acest aparat.

Pentru a putea vedea bine alimentele acest model e unul dotat cu iluminare LED, air avantajul acestei iluminări ar fi că e puternică și că nu consumă mult curent.

Lucruri care-mi plac la acest model ar fi volumul net mare de 305 litri, sistemul Multi Airflow (aerul e distribuit pe mai multe căi, iar în acest fel răcirea e una uniformă) și ușile reversibile (la prima vedere nu e mare lucru, dar pentru mine contează).

Deci dacă vrei un frigorific încăpător și nu prea înalt atunci acest model ar fi recomandarea mea. Înălțimea e de 187cm, iar în acest fel o să-l puteți pune și într-o debara care nu e prea înaltă.