Daewoo RN-307RDQB, combină frigorifică cu touch control

Combina frigorifică Daewoo RN-307RDQB e una din segmentul premium și nu trebuie să fie foarte scumpă. Motiv pentru care oferă și niște dotări ceva mai speciale – sistem de răcire Perfect No Frost, nivel redus de zgomot, dozator de apă compact, iluminare interioară de tip Crystal LED, funcție de filtrare a aerului – Deodorizer, funcții eco/super oferite de controlul touch și compartiment pentru fructe și legume – Farmer Case. Deci nu văd ce nu v-ar conveni la acest model, chiar și designul e unul premium pe negru cu finisaje argintii.

Nu cred că veți găsi o combină frigorifică mia deosebită decât aceasta în acest preț. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Daewoo RN 307RDQB

Sistemul de răcire No Frost e prezent în ambele compartimente și umiditatea e sub control pentru o conservare mai bună a alimentelor. E vorba de un aparat cu un volum total de 305 litri care e împărțit decent, astfel că are un congelator de 84 de litri. Din poza de sus se vede că are compartimente generoase, iar cel de jos e cel mai încăpător.

Doar dacă îl priviți, puteți trage concluzia că e vorba de un model modern deoarece are interior iluminat cu LED, control digital și dozator de apă pe ușă. Pot spune că această combină se asortează chiar și aparate pe inox. Ca și funcții sau tehnologii, aparatul frigorific de sus prezintă Deo fresher (filtru pentru mirosuri), Multi Air Flow (flux de aer multi direcțional) și Cycle Balancing (reducere zgomot).

Păreri pro și contra

Are un aspect destul de elegant dar nu e singura combină pe negru e la acest brand, am văzut un model care are chiar și sticlă neagră pe partea frontală. Pe partea de tehnologii chiar nu duce lipsă de nimic, iar prețul e destul de mic. Poate că nu are cel mai performant congelator de pe piață, dar poate că nici nu aveți nevoie de mai mult.

Daewoo RN-307RDQB e doar unul dintre multele modele oferite de acest brand și nu văd de ce nu l-ați alege pe acesta. Poate fi achiziționat în rate că doar e o investiție pe termen lung.

Te-ar mai putea interesa