Daewoo Retro KOR-6M10W, cuptor microunde cu sistem Concave Reflex

Cuptorul cu microunde Daewoo Retro KOR-6M10W e unul care se adresează celor care au un buget mic și țin să aibă o bucătărie echipată cu aparate Retro. E un design care ne amintește de aparatele de altă dată dar acest brand nu oferă o gamă variantă de astfel de aparate. Deci dacă vreți un frigider sau un aragaz Retro, va trebui să alegeți alt brand. Bineînțeles, disponibilitatea unui anumit aparat depinde și de stocuri, dar și de generație. Nu vă oprește nimeni să folosiți acest model într-o bucătărie modernă cu aparate incorporabilă, pentru că poate vreți să țineți cont doar de culoarea lor.

Am pus o poză cu acesta și pot spune că arată bine pentru cât costă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E vorba de un aparat mic cu capacitate de 20 litri și suportul de la interior vă permite să puneți farfurii sau vase mai mari – 28 cm în diametru. Puterea cuptorului e aceeași ca la multe alte cuptoare și nici nu e nevoie de mai mult pentru că și -aș nu cred că veți folosi des de treapta a 7-a. Timerul poate fi setat pentru a mări durata programului și nu cred că veți întâmpina probleme deoarece pictogramele sunt destul de folositoare.

Poate fi pus oriunde datorită dimensiunilor reduse și greutatea sa e de numai 8,7 kg.

Păreri pro și contra

E vorba de un model cu interior generos care poate fi folosit cu ușurință datorită panoului de control mecanic. Cele cu panou digital pot oferi mai multe funcții, dar nu ar avea sens pe un cuptor foarte ieftin deoarece nu are foarte multe dotări. Treapta de putere se alege în funcții de ce veți pune în interior dar și ce vreți să faceți (încălziți, dezghețați sau să gătiți ceva). Sistemul Concave Reflex e o tehnologie nouă –  dispersia undelor e uniformă. Astfel, veți obține rezultate bune într-un timp mai mic.

Daewoo Retro KOR-6M10W poate fi folosit de aproape oricine deoarece nu e nevoie de cunoștințe prea multe, însă puteți consulta manualul de instrucțiuni pentru informații despre panoul de control sau aparat.

Te-ar mai putea interesa