Daewoo Retro KOR-6LBRB, microunde de 20 litri pe negru

Daewoo Retro KOR-6LBRB e un aparat pentru cei interesaţi în a găti ceva rapid. Are un volum de 20 litri, iar ecranul din dotare e unul digital. Pe acest ecran pot fi văzute diverse informaţii legate de timpul de gătire, nivelul de putere ori altele.

Modelul de faţă vine la un preţ, iar pe aceşti bani primi un aparat care se prezintă bine aspectiv şi funcţional. Puteţi observa din imaginea de alături că are un panou de comandă digital minimal (având în compoziţie un număr mic de butoane), acest lucru ajutând la o utilizare uşoară.


Păreri pro şi contra

Aparatul are o putere de 800W, dar trebuie să ştiţi că aceasta poate fi setată pe 5 trepte în funcţie de cum vă convine.
Dimensiunile sale nu sunt prea mari pentru că vorbim despre 44x32x27 lxAxÎ cm şi de o greutate de 10 kg.
Face parte din colecţia numită Retro Design şi are un finisaj plăcut. Aparatul fiind disponibil pe mai multe culori.
Din punct de vedere al consumului energetic e un aparat economic deoarece are buton dedicat (numit Zero On) care întrerupe alimentarea pentru a vă ajuta să economisiţi curent (şi implicit bani).
Nişte programe care vă vor ajuta destul de mult sunt cel de dezgheţare şi cel de încălzire. Le putem găsi şi la alte aparate similare.

Consider că modelul Daewoo Retro KOR-6LBRB e unul perfect pentru persoanele interesate de ceva cu capacitate mare de 20 litri şi care să poată încălzi rapid diverse feluri de mâncare.
Brandul Daewoo Electronics e unul premium fiind localizat în Coreea de Sud. Produsele sale sunt unele de calitate superioară şi beneficiază de o fiabilitate sporită. Dovadă ar fi garanţia de 2 ani care poate fi extinsă la 3-4 ani.
În cazul în care s-a terminat procedeul acest aparat are funcţie de oprire automată aşa încât să vă economisească din bani. De asemenea are şi timer aşa încât să nu trebuiască să fiţi tot cu ochii pe ceas.