Daewoo RCC-240Y, aspirator fără sac

Daewoo RCC-240Y e varianta pe portocaliu, dar nu știu cât de importantă e culoarea. Există un aspirat fără sac similar dar e pe albastru și e vorba de aceeași serie. Dacă nu vă place că nu are recipient suficient de mare, puteți alege un aspirator cu sac. Specificațiile acestui model sunt similare cu cele ale modelului recent menționat (diferențe sunt doar la culoare). Jos am pus o poză cu un aspirator pentru a vă face o idee și cred că nu veți regreta alegerea făcută în special că are un motor puternic și Hepa.

Prețul său mi se pare destul de corect ținând cont de toate acele dotări. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

E bine că există astfel de aspiratoare deoarece nu mai trebuie să cumpărați saci ci doar să goliți recipientul. E bine, să-l goliți cât de des deoarece are acel filtru de tip Hepa. E unul dintre cele mai bune filtre și mirosul neplăcut e aproape inexistent. Aspirarea e uscată dar există modele și cu aspirare pe apă (filtrarea se face așa).

Puterea sa e una de 2000 W iar cea de aspirare e undeva la 360 W. Pe partea colectare recipientul are circa 4 litri și astfel nu mai trebuie saci de schimb. Poate fi conectat la rețea și are un derulator automat de cablu. Ca și un accesoriu, are tub telescopic metalic care e prezent în poza de sus.

Dimensiunile aparatului sunt destul de reduse dar e normal să fie așa, poate pe viitor vom vedea modele și mai compacte. Nu e un aparat foarte silențios dar asta ține și de treapta de absorbție aleasă.

Plusuri: este performant, compact, fiabil, ieftin, ușor de folosit și portabil (nu chiar ca și cele portabil, dar e ușor de mutat).
Minusuri: nu are.

Daewoo RCC-240Y e alegerea corectă dacă vă interesează să fie compact și eficient. Acest brand oferă destule modele astfel încât voi să aveți din ce alege și cu siguranță veți găsi modelul corespunzător. Dacă nu vă place ce oferă acesta, puteți alege un aspirator chiar și de la un alt brand.

Te-ar mai putea interesa