Daewoo RCC-240L, aspirator fără sac

Se poate observa din poza de jos că Daewoo RCC-240L e un aspirato fără sac, adică are un recipient special pentru colectare. Spre deosebire de multe alte modele, recipientul acestui model e destul de mare – 4 litri. Poate fi alegerea perfectă dacă nu aveți o altă preferință și acesta e exact ce aveți nevoie. Bineînțeles, ca oricare alt aspirator nou și acesta are un filtru Hepa. E unul dintre cele mai bune filtre de pe piață motiv pentru care merită încercat. Veți observa că după aspirare, aerul din jur e mai curat decât dacă ați fi aspirat cu vechiul aspirator.

Există și o variantă pe culoarea portocalie cu aceleași specificații tehnice și deci prețul nu are cum să difere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aspiratorul
Aspiratorul

E o variantă fără sac deci poate aduna praf fără nici o problemă și dacă vreți ceva mai performant, puteți alege unul cu sac. Cele cu sac pot aspira suprafețe mai mari fără a schimba așa de repede recipientul (sacul), dar și capacitatea sacului e mai mare decât cea a unui recipient cum e la aspiratorul de sus.

Aspirarea e uscată iar cele cu filtrare prin apă sunt mult mai scumpe. oricum, pentru acasă nu e nevoie de mai mult. AM menționat mai sus că are filtru Hepa care nu lasă mirosurile neplăcute să treacă. Puterea acestui model e de 2000W iar cea de aspirare e de 360W. Puterea de aspirare e variabilă și se ține cont de treapta aleasă.  Tubul e unul telescopic adică poate fi ajustat și e realizat dintr-un material metalic. Dimensiunile sale sunt destul de compacte și poate fi pus ca în poza de sus, pentru economisire de spațiu.

Plusuri: oferă o putere de aspirare decentă, fiabilitate crescută, design plăcut și compact, preț atractiv și performanțe ridicate.
Minusuri: nu sunt la un așa preț.

Daewoo RCC-240L e un aspirator destul de reușit și care nu ocupă mult spațiu oriunde l-ați pune. Nu mi se pare zgomotos chiar dacă nivelul maxim de zgomot e de 80 dB, deoarece puteți alege o treaptă inferioară pentru sarcini mai mici.

Te-ar mai putea interesa