Daewoo RCC-231R, aspirator roșu fără sac

Daewoo RCC-231R e o alegere bună dacă vreți un model fără sac adică nu mai trebuie să cumpărați saci ci doar să goliți recipientul. Spre deosebire de cele cu sac, la acestea e bine să nu lăsați ca acel recipient să se umple, ci e recomandat să-l goliți chiar și când e jumătate plin. Astfel, aspiratorul va funcționa în condiții optime și nu va fi suprasolicitat. Oricum, capacitate de colectarea e mare, puterea de aspirare e mare și ea, iar designul e compact. Îmi place cum arată și se pare că aspiratoarele sunt tot mai compacte și portabile. Recomand doar aspiratoare noi deoarece filtrul HEPA devine unul standard și în trecut îl găseam doar pe unele aspiratoare.

Sunt multe motive pentru care ar trebui să alegeți acest aspirator, iar unul ar fi prețul destul de mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aspiratorul
Aspiratorul

După cum am mai precizat, e un model fără sac iar recipientul pentru praf e de 4 litri. Are un sistem de aspirare uscată, filtru Hepa, un motor de 1800 W etc. Oricum puterea de aspirare e de 280 W și e variabilă în funcție de treapta aleasă. Având în vedere că nu e un aspirator portabil și nici nu putea fi la o așa putere, trebuie conectat la rețea. Cablul de alimentare e destul de lung și pentru a nu sta în cale,a re un derulator de cablu (majoritatea au această dotare).

Din poza de sus se poate observa că are un tub telescopic, variator de putere. finisaj pe roșu și un design ergonomic. NU mi se pare zgomot cât timp nu alegeți o treaptă superioară de aspirare. E ideal pentru cei care au o locuință mare dar nu au foarte multe covoare.

Plusuri: filtru destul de eficient, putere de aspirare bună, motor puternic nu mai e nevoie de sac, arată bine și fiabil.
Minusuri: nu are.

Daewoo RCC-231R e doar un model de la acest brand și cu siguranță există alternative în cazul în care vreți un model diferit (cu sac, de exemplu). Dacă vă plac aspiratoarele ceva mai performante, atunci trebuie să aveți și un buget mai mare.

Te-ar mai putea interesa