Daewoo RC-L381R, aspirator roșu cu sac

Aspiratorul Daewoo RC-L381R e un model clasic fără recipient special, ci are un sac. Există multe feluri sau tipuri de aspiratoare, însă acesta e unul care se adresează tuturor datorită prețului. Spre deosebire de aspiratoarele vechi, cele noi au un design plăcut și compact. Deci greutatea sa e una redusă și poate fi mutat cu ușurință. Un aspirator greu și mare nu e alegerea perfectă pentru o locuință mică. Puteți să-l luați chiar și pentru o locuință mai mare dacă nu aveți multe preșuri și covoare. Puterea de aspirare a acestui model e modestă – 280 W, deci nu e vorba de un model foarte performant.

Bineînțeles, când comparați cu alte modele din același buget trebuie să țineți cont și de puterea modelului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Aparatul
Aparatul

E o alegere cu sac, dar există și cu recipient special care trebuie doar  curățat și spălat. Acesta are o aspirare de tip uscată dar există și cu filtrare prin apă (deci la acela nu mai e nevoie nici de filtru). Puterea sa e de 1800 W iar cea de aspirare e cea care vă interesează – 280 W. Capacitatea de colectare a aspiratorului e de 2.5 litri, deci nu trebuie schimbat foarte des sacul.

Are un sac de tip textil iar dacă nu vă place acest mod de colectare, există alte tipuri dar ceva mai scumpe. Accesoriile oferite sunt: peria de tip standard și tubul telescopic metalic (la alte aspiratoare e de plastic). Are doar 4.7 kg iar designul e pe roșu/negru. Nivelul de zgomot mi se pare cam mare – 74 dB, dar există modele și mai silențioase (în cazul în care aveți copii mici și nu vreți să faceți mult zgomot).

Plusuri: are filtru Hepa, filtru pivotant, variator de putere, filtru de evacuare, accesibil și altele.
Minusuri: nu are la un așa preț.

Daewoo RC-L381R e oferit de un producător cunoscut și majoritatea aparatelor sunt fiabile de la acesta. Acesta e un aparat mic dar foarte util și eficient. Dacă nu vi se pare destul de performant, există modele ceva mai scumpe cu putere de aspirare superioară dar nu prea văd de ce ați alege altul.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Daewoo RC-L381R, aspirator roșu cu sac”

  1. 1-Sacul textil al aspiratorului DAEWOO RC-L381R este lavabil?
    2-Unde găsesc saci de praf textili pentru aspiratorul DAEWOO RC-L381R?
    3-Filtrul hepa al acestui tip de aspirator este lavabil?
    4-Unde găsesc filtre hepa, pentru acest tip de aspirator?
    Cu deosebită stimă, Sandu Voicu.

Comentariile sunt închise.