Daewoo RC-L381B, aspirator cu sac

Unul dintre multele aspiratoare ieftine cu sac e acest Daewoo RC-L381B iar puterea acestui model e destul de impresionantă. E un aparat reușit din cele mai multe puncte de vedere. Jos am pus o poză cu acest aspirator dar designul în mare, nu diferă cu mult față de cel al altor aspiratoare. E bine că aspiratoarele sunt tot mai compacte și mai ușoare și deci e cazul să vă schimbați vechiul aspirator cu unul similar. Nu e nevoie să alegeți exact acest model, am văzut multe alte modele similare de la acest brand. Fiecare oferă ceva diferit că de aceea și numele diferă. E bine să alegeți un model cât mai nou deoarece e mai eficient.

Nu mi se pare scump, chiar din contră, mi se pare foarte ieftin în special că are și HEPA. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

E un model cu sac iar capacitatea de colectare e de circa 2.5 litri. La modelele fără sac e bine să nu umpleți acel recipient deoarece se va suprasolicita aspiratorul, deci nu e mare diferență între acesta și unul fără sac. Aspirarea e uscată iar cele cu filtrare prin apă sunt ceva mai scumpe. E dotat cu filtru Hepa, motor de 1800 W, puterea de aspirare e de 280 W iar sacul are un volum de 2.8 litri.

Sacul e realizat din hârtie iar ca și accesorii are: perie tapiserie, tub telescopic din metal, derulator automat cablu. Greutatea acestui aspirator e destul de mică – 4.7 kg. Consumul și nivelul de zgomot diferă în funcție de puterea de aspirare aleasă.

Plusuri: filtru Hepa, are un design compact, ușor de folosit, performant, fiabil și poate colecta destul de mult.
Minusuri: nu prea are.

Daewoo RC-L381B e o alegere bună dacă nu vreți un aspirator fără sac iar prețul mi se pare foarte bun. Cu siguranță veți vedea aspiratoare cu saci de colectare ceva mai mari dar nu cred că acele modele sunt la fel de ieftine ca și acesta. E bine să alegeți un aspirator de la un brand cunoscut și să țineți cont și de părerile altor posesori.

Te-ar mai putea interesa