Daewoo RC-190GB, aspirator cu sac 3,5 litri

Daewoo RC-190GB e unul dintre cele mai ieftine aspiratoare cu sac, iar acest lucru e așa deoarece are o putere de aspirare de 280W și co capacitate de colectare de 3,5 litri.
Nu trebuie să vă faceți griji cu referire la filtrare deoarece are filtru Hepa care va face ca aerul scos să fie unul foarte curat.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi → care nu e deloc mare pentru un aparat precum acesta. Iar, dacă vreodată o să rămâi fără saci și nu știi de unde să cumperi atunci aici găsești modele la ofertă.
În cazul în care te interesează cum arată atunci de alături poți vedea că e un model negru cu puțin verde.

Aspiratorul
Aspiratorul

Modelul da față e unul cu aspirare uscată, dar are filtru Hepa care garantează că nu o să scoată aer murdar, ci curat în proporție de 99%.
Sacii cu care e utilizat sunt de tip textil, dar se pot folosi și alte tipuri compatibile… și de ce nu universale.
Despre tub pot spune că e vorba despre unul telescopic metalic care o să reziste atunci când o să-l scăpați pe jos și fiind telescopic o să vă ajute să ajungeți în locuri greu accesibile.

Modelul acesta e unul de apreciat deoarece costă puțin, nu arată rău, iar utilizarea sa e foarte ușoară. Mai mult de atât vine cu rotițe care o să-l facă ușor de deplasat atunci când vă mutați dintr-o cameră în alta pentru a continua procesul de aspirare.

Ca o concluzie pot spune că acest model e unul care trebuie apreciat deoarece vine de la un brand de încredere, iar când vine vorba despre aspirat nu se joacă. Puterea de aspirare de 280 W în combinație cu cablul de 5 metri o să garanteze o aspirare fără probleme.
Dacă la modelele fără sac beneficiem de o capacitate de până în 2 litri, la acest model avem parte de 3,5 litri. Acest lucru e util în principal atunci când trebuie curățat în mai multe camere deoarece nu o să trebuiască să goliți sacii de multe ori.

Lasă un comentariu