Daewoo MRFS-26D2TI, side by side cu 3 uși

Daewoo MRFS-26D2TI e un frigorific în stil american (side by side) cu No Frost și bine compartimentat.
Un astfel de frigorific e pentru cei interesați de un aparat modern ușor de întreținut și cu fiabilitate bună. Capacitatea sa mare va fi una suficientă pentru ca dvs. să puteți pune la păstrat orice.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe banii aceștia primim un aparat de la un brand coreean care are o lungă istorie în domeniul electrocasnicelor. Din imaginea alăturată se poate vedea că e unul disponibil pe inox, acest aspect facilitând integrarea sa în orice bucătărie.
Evident că nu oricine își permite un astfel de aparat, dar viața ți se va schimba mulțumită spațiului și facilităților oferite.


Pro

Modelul Daewoo MRFS-26D2TI e unul cu No Frost (la Daewoo poartă numele de Perfect No Frost), adică răcirea are loc fără producere de gheață, iar în acest fel nu trebuie dezghețat.
Volumul net e unul mare de 639 litri, din care frigiderul are 448 litri și 191 litri. Frigiderul are două uși, iar congelatorul e unul cu sertar.
O facilitate premium e dispenser-ul (de gheață cât și de apă). Se va dovedi deosebit de util în cazul în care vreți apă rece sau cuburi de gheață pentru diferite băuturi.
Are niște compartimente mai speciale cum ar fi Dairy Pocket (compartiment pentru lactate) și 2xVegetable Case (compartiment pentru legume care e de două ori maim are decât la alte modele).
Are un panou de comandă prin intermediul căruia se poate regla temperatura fără a fi nevoie de deschiderea ușii.

Contra

Singurul dezavantaj e mărimea sa… având următoarele dimensiuni: 177x92x86 (ÎxLxA cm). Înălțimea nu e una exagerată fiind de circa 177 centimetri, doar lățimea e de 92 centimetri… puțin mai mare.

Concluzie

Acest frigorific e unul de top dotat cu multiple lucruri utile, cel mai util fiind No Frost precum și capacitatea mare.
Daewoo Electronics e un brand de top existând pe piață din ’87. E cunoscut pentru frigorificele și aparatele de aer condiționat excepționale.

Lasă un comentariu