Daewoo MFRS-T30H3, side by side alb cu Home Bar

Side by side-ul Daewoo MFRS-T30H3 are ceva mai multe uși decât un model convențional și panoul de control e bine evidențiat, fiind în contrast cu aparatul. Poate că nu vi-l permiteți, însă câte modele de 818 litri veți găsi? Îmi place că sertarele pentru fructe și legume au propria ușă, fiind într-o zonă diferită și nu veți pierde multă temperatură la deschiderea ușii. Eu consider că e mai bine așa sau poate că voi preferați designul clasic cu două uși mari.

Față de alte side by side-uri, acesta are suporturi mult mai mari pe ușa frigiderului pentru ca să aveți un mic bar în bucătărie la care aveți acces ușor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă e un model standard, acesta poate fi pus pe lângă mobilier pentru vedea doar partea frontală. Cu acest model chiar nu vă mai puteți plânge că nu aveți unde să puneți sucul sau un tort. Răcirea se face cu No Frost de aceea consumul de energie e redus și congelatorul se dezgheață automat. Cu alte cuvinte, alimentele vor fi conservate perfect fără să găsiți gheață în exces pe ele.

Un aparat atât de mare are o adâncime generoasă de 89 cm, iar lățimea sa e de 95 cm. Cu alte cuvinte trebuie încorporat sau poate că aveți un mobilier de bucătărie mare.

Păreri pro și contra

Motivul principal pentru care merită să-l alegeți e volumul, iar acest lucru e vizibil din poza de sus. Acest brand oferă soluții interesante și sunt foarte silențioase pentru performanțele lor. Cu un așa aparat chiar nu veți mai avea nevoie de altul (mai bun sau pentru spațiu de depozitare suplimentar). Beneficiați de o tehnologie care răcește uniform conținutul prin intermediul numeroaselor orificii – Multi AirFlow. Aceasta o vedem și la alte tipuri de aparate frigorifice, iar eu o consider foarte importantă la un interior spațios.

Daewoo MFRS-T30H3 impresionează la multe capitole, însă nu oferă dozatoare pentru cei doritori să bea o apă rece sau să adauge cuburi de gheață în băuturi. Controlul digital oferă niște funcții în plus pe lângă cele standard și butoanele sunt touch.

Te-ar mai putea interesa