Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Daewoo KOR-6S2BR, cuptor cu microunde roșu

Cuptorul cu microunde roșu Daewoo KOR-6S2BR e unul care poate v-ar interesa pentru oferă numeroase opțiuni, un design atrăgător și performanțe decente. Poate fi un ajutor destul de important pentru cei care gătesc pe una sau două persoane. Are o funcție inteligentă numită AutoCook iar setările se fac în funcție de sortiment și cantitate. Totuși, nu vă puteți aștepta să aibă dotări numeroase dacă e atât de accesibil, iar dacă v-ați răzgândit în ceea ce privește designul, sunt disponibile 6 culori.

Are un panou destul de interesant și nu mai trebuie să consultați de atâtea ori manualul său, e de ajuns să citiți informațiile de pe panou. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Dimensiunile sale sunt reduse ținând că are o capacitate de 20 litri, iar puterea sa e una satisfăcătoare – 800 W. În total aveți 5 programe de încălzire care pot fi ajustate în funcție de mâncarea introdusă. Aveți 10 trepte de încălzire pentru cantitatea introdusă sau cât de cald doriți să fie acel aliment ori acea mâncare. Interiorul cuptorului poate fi curățat ușor dacă e murdar cu ajutorul funcție de curățare cu aburi.

Păreri pro și contra

Timerul e destul de vizibil pentru că e unul digital și veți ști exact cât timp a mai rămas până la finalizarea programului. Față de generații anterioare, interiorul e mai spațios și se vede că are un suport rotund destul de mare pe care puneți pune aproape orice. Funcțiile speciale sunt un plus pentru orice tip de aparat și acestea sunt utile zi de zi. E un aparat destul de compact și ușor de mutat, îl puteți pune chiar pe un suport special de perete dacă nu aveți loc pe blat.

Daewoo KOR-6S2BR e un aparat compact care e o alternativă la cuptorul aragazului sau la cele incorporabil. Chiar dacă nu-l veți folosi chiar zilnic, veți vedea că are un rol destul de important și anumite funcții nu le găsiți la alte aparate (reîncălzire și dezghețare). Cu un buget mai mare puteți avea un cuptor cu grill, care e perfect pentru rețetele cu carne, dacă doriți să gătiți mai mult.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu