Daewoo KOR-6S2BK, microunde de 20 litri pe negru

Daewoo KOR-6S2BK e un cuptor cu microunde de culoare neagră (există şi alte culori disponibile) care are panou de comandă digital şi o putere de 800W. Este un electrocasnic de mici dimensiuni care e uşor de folosit, dar şi de întreţinut.

Acest aparat vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat economic şi care are o mulţime de funcţii utile. Din poza de alături poţi vedea că acest model are un design minimalist care se va integra perfect în orice bucătărie.


Păreri pro şi contra

Modelul Daewoo KOR-6S2BK e apărut de curând pe piaţă, iar din această cauză e dotat cu LED Display mare. Pe acesta pot fi văzute diverse informaţii legate de timpul de gătire etc.
Va face economii la curent prin funcţia Zero ON care prespune un buton care întrerupe alimentarea cu energie electrică.
Farfuria e uşor de rotit deoarece aparatul are un ghidaj cu 3 braţe. Această caracteristică poartă numele de Easy Turntable.
Cavitatea are o capacitate de 20 litri, fiind cu 8 procente mai mare decât altele, iar vasele pot avea diametre de până la 280mm.
Are funcţie de încălzire a vaselor prin intermediul Dish Washer, fiind utilă pentru menţinerea alimentelor calde.
Întreţinerea aparatului e una simplă deoarece are Shiny Clean şi Steam Clean. Shiny Clean presupune că suprafaţa interioară a cuptorului are un material care poartă acelaşi nume şi care face suprafaţa netedă, iar din această cauză impregnarea murdăriei e împiedicată. Steam Clean e o caracteristică despre care putem spune că pentru curăţarea grăsimilor aparatul se foloseşte de puterea aburului.
Aparatul e prevăzut cu 5 programe şi cu 10 nivele de putere, acestea ajutând la pregătirea a ceea ce vă place în cele mai bune condiţii.

Verdict

Dacă vă interesează un aparat cu o fiabilitate bună la un cost deloc mare atunci acest model ar fi recomandarea mea. Garanţia standard e una ok de 2 ani, putând fi extinsă la mai mult.
Brandul producător e unul pe piaţă de foarte mult timp, fiind cunoscut pentru aparate AC, frigorifice şi altele.

Te-ar mai putea interesa