Daewoo KOR-6M1BWM, cuptor cu microunde pe alb/mentă

Cuptorul cu microunde eu nul dintre cele mai mici aparate din bucătărie și e foarte util dacă nu vreți să porniți cuptorul pentru a reîncălzi un preparat sau să gătiți ceva. Daewoo KOR-6M1BWM are un meniu digital deoarece oferă multe funcții și programe interesante. Funcția Zero&On oprește automat aparatul când nu-l mai folosiți pentru o anumită perioadă – 2 minute, astfel se economisește energie. Acesta poate fi pus oriunde pe blat, iar dacă spațiul e foarte important, atunci puteți alege o etajeră specială.

E prezent pe mai multe culori și numele diferă, astfel că puteți asorta cuptorul acesta cu mobilierul, culoarea camerei sau poate cu alte aparate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Puterea sa de 800W e satisfăcătoare deoarece majoritatea cuptoarelor cu microunde au o putere similară. Bineînțeles, restul dotărilor fac diferența și meniul e unul prietenos.

Designul e unul clasic și dacă vă doriți un cuptor mai modern sau pe o culoare argintie, aveți din ce alege. Nu toate cuptoarele sunt la fel, altele excelează la alte capitole, iar cel de sus oferă cam ce aveți nevoie. Puteți găti diverse: legume, legume congelate, supă, cartofi copți și pâine. În manual aveți mai multe detalii, dacă nu sunteți siguri de informațiile de pe panou.

Păreri pro și contra

Capacitatea de 20 litri pare să fie satisfăcătoare și se vede că are un suport rotund satisfăcător, adică are un diametru de 28 cm. Panoul de control digital e ușor de folosit, având toate informațiile și timerul digital nu lipsește. Aparatele acestui brand funcționează la o frecvență mai mare, astfel că rezultatele sunt mai bune. Un aparat care poate găti trebuie să beneficieze și de funcție de curățare, iar la acesta se numește Steam Cleaning (se folosește de aburi). Poate dezgheța alimente cu funcția predefinită (normal sau rapid), dar mai sunt și alte butoane pentru alte funcții interesante.

Daewoo KOR-6M1BWM are o culoare deosebită, doar că nu e în totalitate pe alb, ci numai partea frontală e albă. Indiferent de culoarea aleasă, prețul e relativ același și găsim aceleași specificații.

Te-ar mai putea interesa