Daewoo KOR-6M10K, cel mai ieftin și avansat cuptor cu microunde

Atunci când vă uitați la un cuptor cu microunde ieftin, asigurați-vă să aibă și cele mai bune dotări din buget. Daewoo KOR-6M10K e un model care mi-a atras atenția deoarece are o putere de 800W, folosește un sistem de încălzire numit Concave Reflex (datorită adânciturilor din pereți unde se reflectă mai bine), pe suport se poate pune o farfurie cu diametru mai mare, control digital, interior ușor de curățat și altele. Nu sunt multe branduri care oferă atât de multe pentru acest buget și merită să-l luați în calcul.

Dacă aveți posibilitatea să-l cumpărați la promoție, nu mai stați pe gânduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Capacitatea sa e de 20 litri ca la multe altele și e irelevantă cât timp nu veți găti cu acesta și nu veți putea pentru că nu poate avea grill într-un așa buget. Panoul de control digital arată mult mai bine decât cele mecanic și oferă câteva funcții în plus, dar programul de încălzire poate fi monitorizat mai ușor. Timerul sau temporizatorul mecanic e la fel de util dar la cel digital se vede de la distanță timpul rămas.

Aveți 5 programe și la fiecare diferă treapta de încălzire. Deci funcționalitate stă foarte bine și puteți pune orice tip de mâncare pentru a-l dezgheța, reîncălzi sau încălzi. Sunt multe trepte de încălzire și se aleg în funcție de cantitate sau cât de repede trebuie încălzit, dar nu puneți vase metalice sau din plastic (doar ceramic, carton, sticlă/yenă). Anumite materiale absorb undele, iar altele nu sunt sănătoase dacă sunt încălzite.

Păreri pro și contra

E un cuptor cu microunde mic dar încăpător și se vede din poze că nu e cu mult mai diferit decât restul, însă nu poate fi comparat cu cele mai accesibile variante de pe piață. Arată foarte bine pe negru și iasă bine în evidență atunci când e pornit datorită panoului de control. Nu trebuie să vă uitați tot timpul la el, pentru că sunteți avertizați sonor în ceea ce privește finalizare programului. Curățarea cu aburi e ușoară în special că are pereți Shiny Clean, se pune una vas cu apă și la finalul programului se șterg foarte ușor pereții interiori. Daewoo KOR-6M10K se oprește automat după ce devine inactiv pentru a economici energie.

Lasă un comentariu