Daewoo KOR-6L65, cuptor cu microunde 20 litri

Cuptorul cu microunde Daewoo KOR-6L65 e unul compact dar eficient. Are un sistem de reflexie a căldurii interesant, adică mâncare e gătită mai uniform și cu un consum mai mic (în sensul că nu mai e nevoie de un program lung). Sistemul de reflexie clasic e de tip dual, însă cel concav e mai bun. Designul e simplu cu panou de control mecanic, suprafețe pe alb și sistem de deschidere a ușii interesant. Îl puteți folosi destul de ușor chiar dacă nu are un panou de control digital. Având în vedere că are un volum redus, nici dimensiunile sale nu sunt prea generoase și astfel ocupă puțin spațiu în bucătărie. majoritatea cuptoarelor mai mici nu au multe dotări dar sunt bune pentru cei care vor să încălzească ceva.

Nu sunt multe cuptoare așa de accesibile și acesta poate fi următoarea voastră alegere dacă nu vă trebuie grill, un cuptor puternic sau mai știu eu ce. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cuptorul
Cuptorul

Capacitatea sa e de 20 litri care nu e cea mai mare și există modele chiar și cu capacitate peste 25 litri. Puterea cuptorului e de 700 W și în general e direct proporțională cu capacitatea cuptorului. Panoul de comandă e mecanic și e evident deoarece are doar acele butoane rotative. Cu unul alegeți funcția corespunzătoare iar cu celălalt puteți alege timpul rămas.

Pe partea de funcții are: dezghețare, timer și 3 trepte de putere. Nivelul de zgomot nu e așa de mare dar și așa nu va fi pornit tot timpul. La interior se află un suport rotund pe care puteți pune vasele cu mâncare.

Plusuri: preț foarte bun pentru un așa aparat, cuptor puternic, ușor de folosit, ocupă puțin sistem de reflexie avansat.
Minusuri: nu are la un așa preț.

Daewoo KOR-6L65 e un cuptor reușit având în vedere raportul preț/eficiență. Dacă vreți să gătiți cu un cuptor, puteți alege unul mai mare și mai performant. Însă cuptoarele mici nu au nevoie de o putere prea mare, dar unii poate au nevoie (pentru anumite mâncăruri). Alternative la acesta pot fi de la acest ori de la alte branduri cunoscute și cu experiență.

Lasă un comentariu