Daewoo KOR-669RC, 4 motive pentru acest cuptor

Cuptoarele de la Daewoo sunt foarte populare, iar modelul Daewoo KOR-669RC e unul pe care îl trec astăzi în revistă. În acest articol doresc să scot în evidență principalele atuuri ale acestui model.

Cuptorul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern de culoare crem și care vine cu o capacitate de 20 litri.
Producătorul menționează că aparatul are un design vintage (Chic Retro Style) așa încât să fie o combinație perfectă între stil retro și tehnologie modernă.

Motive pro și contra

Cuptorul cu microunde Daewoo KOR-669RC e unul care vine cu o multitudine de facilități utile, iar principalele motive pentru care merită cumpărat sunt alături.

  • Are sistem Concave Reflex care presupune o dispersie uniformă a microundelor în întreaga cavitate.
  • Comandarea e simplă de tip Touch Control, iar numărul de butoane e unul mic așa încât să fie cât mai ușor de folosit. Se pot accesa programe precum băuturi, supe, legume, încălzire și dezghețare.
  • Întreținerea e una ușor de realizat deoarece aparatul are la interior material Shiny Clean. În acest fel suprafața interioară e una netedă.
  • Oprirea e una automată. Mai exact are funcție Zero & On care presupune oprirea sa atunci când că dacă aparatul nu e folosit timp de două minute atunci se oprește.
  • Singurele aspecte negative a fi că nu are grill sau rotisor.

Pe partea de caracteristici tehnice ar trebuie să menționez că are o capacitate de 20 litri, iar dimensiunile sunt de 45x33x26, iar greutatea e de 10 kilograme. Se poate observa că e un aparat cu caracteristici standard.

Per ansamblu acest model e pentru acele persoane care doresc ceva de calitate de la un producător renumit la nivel mondial. Daewoo Electronics e un producător din Coreea de Sud, având o foarte lungă istorie în domeniu (e pe piață din 1987).

Te-ar mai putea interesa