Daewoo FZ-163HEW, congelator cu multe sertare

Daewoo FZ-163HEW este un congelator destul de spațios și se poate vedea doar din imaginea de jos. Chiar dacă actualul aparat frigorific (frigider sau combină) are congelator, performanțele și capacitatea sa sunt limitate. Un model ca cel de jos poate fi pus oriunde, adică nu trebuie să-l instalați neapărat în bucătărie, poate fi pus chiar într-o cămară. Are un design clasic plăcut pe alb și mânerul vertical este poziționat în partea de sus pentru a ușura deschiderea.

Ca să vă faceți o idee, am ales să pun imaginea de jos și se pot vedea sertarele generoase. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este model este considerat standard pentru că nu se incorporează. Cele care se incorporează costă mult mai mult și au un sistem de balamale cu deschidere la 90 de grade (ca să nu lovească mobilierul). Dezghețarea manuală este clasică pentru acest tip de aparat și sunt foarte puține care au tehnologie ca No Frost (pentru ca acest aparat să fie dezghețat automat). Nu ne putem plânge de spațiu că vorbim de 168 litri, dar sunt și congelatoare mult mai mari care pot fi la fel de înalte cât un frigider (170 cm).

Păreri pro și contra

Este un model silențios care mai că nici nu își face simțită prezența și poate congela mult (până la 7,8 kg). Sunt multe congelatoare cu clasă energetică F, doar că cel de sus stă mai bine având clasa E. Ușa este reversibilă pentru ca voi să puteți pune oriunde aparatul iar deschiderea ei să nu fie o problemă pe viitor. Sertarele sunt transparente pentru a vedea mai bine conținutul, dar și așa nu are iluminare interioară. Alte congelatoare oferă rafturi în partea de sus. Controlul temperaturii se face manual cu ajutorul butonului rotativ aflat în partea de sus.

Daewoo FZ-163HEW este un model de la un brand destul de popular și apreciat de clienți. Trebuie apreciat că oferă aparate la prețuri atractive, iar specificațiile sunt foarte bune după cum am menționat mai sus. Nu este un aparat perfect dar excelează la câteva capitole și merită apreciat.

Te-ar mai putea interesa