Daewoo FZ-084HEW, congelator alb cu sertare

Congelatoarele mici pot fi oferit de diferiți producători, iar cele mai multe sunt concepute pentru a fi puse sub blat (înălțimea trebuie să corespundă). Daewoo FZ-084HEW este un astfel de aparat frigorific și e disponibil alături de alte două variante similare, singura diferență este culoarea (varianta argintie costă mai mult – Daewoo FZ-084HEX). Este perfect pentru cei care au un frigider fără congelator sau congelatorul integrat este prea mic. Dacă vă interesează designul aparatului, deoarece doriți să se potrivească cu restul aparatelor, puteți alege culoarea potrivită.

Se vede din imaginea de jos că este compartimentat și nu are rafturi la interior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Din imaginea de sus poate că nu se vede prea clar, însă controlul temperaturii se poate face din exterior cu ajutorul unui buton rotativ. Cu alte cuvinte, nu mai trebuie să deschideți ușa aparatului și să setați temperatura în funcție de ce ați pus în el sau temperatura ambientală, ci o puteți face mult mai ușor. Aparatul poate fi mutat cu ușurință nefiind foarte mare și greu, însă trebuie ferit de umiditate, raze solare și îngheț. Sunt aparate frigorifice care prezintă protecție la îngheț și rezistență la umiditate, dar poate că nu căutați așa ceva.

Ușa aparatului se deschide spre dreapta și este reversibilă, adică puteți muta balamalele de pe o parte pe alta, în caz că aparatul va fi pus într-un colț sau într-o încăpere foarte îngustă. Consumul de energie al aparatului este undeva la 166 kWh pe an și de aceea a primit clasa energetică E. Aceasta este foarte bună pentru acest tip de aparat și nu veți găsi alta mai bună. Oricum, vorbim de un aparat mic care poate nu va fi folosit tot anul ci doar când faceți cumpărături mai multe.

Concluzie

Sertarele sunt potrivite pentru ce veți pune în el și pungile mai mari pot fi așezate în cel inferior. Daewoo FZ-084HEW este un congelator cu capacitate de 91 litri care vă poate fi de folos. Puteți pune ceva deasupra sa deoarece are design Top Table ori poate va fi pus în bucătărie sub blat, după cum am menționat mai sus..

Te-ar mai putea interesa