Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Daewoo FRN-Z53NQS, side by side argintiu

Side by side-ul Daewoo FRN-Z53NQS e unul premium și se vede după numărul de dotări, dar și după design. La exterior vedem un finisaj complet argintiu, iar panoul de control electronic iasă bine în evidență deoarece scrisul e albastru și e poziționat peste dozatoare. Avem dozator pentru apă rece, dar și opțiune pentru adăugarea de cuburi de gheață. La interiorul congelatorului e un aparat care face cuburi de gheață, iar sub el sunt multe rafturi, suporți și compartimente.

Costă mai mult decât altele datorită dotărilor suplimentare și pentru că avem un volum peste 500 litri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

E ușor să folosiți panoul Smart Control pentru că sunt pictograme și suficiente informații. Acest gen de aparat frigorific se pune lângă mobilier pentru a nu pierde spațiu și arată mai bine cu mobilier pe lângă el. Clasa energetică A+ evidențiază eficiența sa și chiar nu aveți nevoie de un alt model, pentru că acesta consumă numai 435 kWh.

Volumul total e împărțit astfel încât frigiderul are mai mult, pentru că nu aveți nevoie de un congelator chiar atât de mare. E loc pentru orice aliment și interiorul va fi mult mai organizat acum că aveți atât de multe sertare, rafturi etc.

Păreri pro și contra

Avem unul dintre cele mai mari aparate frigorifice de pe piață, motiv pentru care congelatorul are o capacitate de 170 litri. E normal să prezinte tehnologii avansate cum sunt: Perfect No Frost, iluminare LED, Low Noise Level, sistemul antibacterian Neutra Fresh, interfață touch pentru alegerea temperaturii ori a unei funcții dorite, multe compartimente speciale (chiar și unul pentru lactate). Chiar dacă nu e mai înalt decât o combină frigorifică mică ori un frigider, veți vedea că are o lățime generoasă, astfel veți putea pune o mulțime de alimente pe rafturi și în compartimente.

Daewoo FRN-Z53NQS nu se poate comparat cu un frigider ori o combină deoarece e mare și oferă mult mai multe dotări. În partea de jos sunt sertarele după cum am mai văzut la frigidere și oricum nu le veți deschide prea des.