Daewoo FRN-T20DAMI, frigorific cu finisaj oglindă

Daewoo FRN-T20DAMI e un frigorific în stil american (tip side by side) care are o capacitate de 537 litri și un finisaj superb de tip oglindă. Tehnologia integrată e una coreeană, lucru care presupune că aparatul e unul deosebit de fiabil… lucru susținut și de garanția de 2 ani care poate fi extinsă la 3 sau 4 ani (în momentul de față e o promoție cu garanție de 5 ani… detalii aici).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci care vine cu facilități excelente. Din imaginea alăturată se poate vedea cum arată. Nu are flori desenate, ci ușa e una cu finisaj oglindă așa încât să creeze iluzia optică de spațiu mai mare.


Avantaje

Consumul energetic e unul minimal, iar din această cauză acest aparat are clasa A+ de eficiență energetică.
Întreținerea sa nu e una complicată și alimentele rămân mai mult timp proaspete înturcât are Perfect No Frost. Această facilitate presupune că apratul nu produce gheață.
Aveți parte de apă și gheață la discreție întrucât e dotat cu Water and Ice dispenser, adică dozator de apă și gheață.
Vine cu niște compartimente mai speciale cum ar fi Dairy Pocket pentru lactate și compartimente Vegetables/Fruits Cases care sunt adresate fructelor și legumelor.
Pe lângă No Frost are și Multi Air Flow care e o alternativă ca nume la Multiflow. Aceasta presupune că aparatul distribuie aerul rece mai multe căi.

Dezavantaje

Dimensiunile sunt cam mari, adică 181x94x80 (ÎxLxA cm), iar din această cauză trebuie să-i găsiți un loc special. Acest lucru ar fi singurul minus sau dezavantaj. Datorită dimensiunilor mai mari și greutatea e de undeva la 129 kilograme, și în acest fel o să fie nevoie de mai multe persoane pentru a o amplasa unde doriți.

Concluzii

Frigorificele side by side precum acest Daewoo FRN-T20DAMI se adresează persoanelor interesate de un model cu capacitate mare, care să arate bine și care să vină cu multe lucruri utile.
Dacă Arctic și Beko au diferite tehnologii de neutralizare a mirosului, inclusiv acesta are așa ceva. Acest lucru fiind realizat prin filtrarea aerului.

Te-ar mai putea interesa